Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Gdzie szukać zleceń / pracy w #grafika #grafikakomputerowa ? Oprócz polskich grup na FB.

Przy okazji jakby ktoś stąd był zainteresowany to polecam się. Mam kilkuletnie doświadczenie komercyjne (grafika 2d, głównie pakiet Adobe) i portfolio. Proszę o PW jakby ktoś był zainteresowany.
#praca #pracait
  • 18
@Ian: troche nie to czego szukasz ale mam pytanie. W jakim srodowisku pracujesz i jakie oprogramowanie jest najlepsze? najpraktyczniejsze? (pytam jako informatyk planujacy isc tego roku na studia/spec. grafik)
troche nie to czego szukasz ale mam pytanie. W jakim srodowisku pracujesz i jakie oprogramowanie jest najlepsze? najpraktyczniejsze? (pytam jako informatyk planujacy isc tego roku na studia/spec. grafik)

@daveee: Z informatyki na grafikę? No powiem, że karkołomne zagranie xD
@loczyn: no w technikum mialem wybor albo informatyk albo teleinformatyk. Bylo troche cpp, excela, gimpa, htmla i php wiec wszystkiego po trochu.. Najbardziej mnie grafika interesowala.
@loczyn: slaba mam do tego glowe ;/ moze bym sie nauczyl ale przez cale 4 lata tego nie polubilem a tak juz mialem ambitny plan na jakas dzialalnosc w moim miescie zajmujaca sie projektowaniem reklam itd itd jeszcze brat ma scene zespol i organizuje festyny praktycznie co tydzien wiec tez mieliby grafika do plakatow zabaw. Wiesz o co chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Moze sie namysle jeszcze
mialem ambitny plan na jakas dzialalnosc w moim miescie zajmujaca sie projektowaniem reklam itd itd jeszcze brat ma scene zespol i organizuje festyny praktycznie co tydzien wiec tez mieliby grafika do plakatow zabaw. Wiesz o co chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@daveee: wiesz, że będziesz oscylował w wysokości pensji pracownika Biedronki?
a na linkedin próbowałeś?

@Sheta: mam konto, uzupełniłem profil, nawet ktoś się odzywał, ale odmawiałem ze względu na to że interesuje mnie praca zdalna. masz na myśli coś konkretnego na linkedin np. jakieś grupy?
@Ian na pewno wpisz w profilu że tylko zdalnie. Pozapraszaj rekruterow do sieci kontaktow, obserwoj ich profile, tam tez masz zakładke wyszukiwania ofert pracy. Próbuj też być altywny tam (przynajmniej jedno polubienie na dzień) aby jak ktoś bedzie szukać to Twoj profil wyświetli soe pod dana technologia jako pierwszy. I hmmm myśle czy coś jeszcze moge polecić xD
@Ian z portali to pracuj.pl wiadomo, jeszcze goldenline, ew. monster? Mało popularne juz są, ale rekruterzy tam też wrzucaja czasem ogloszenia