Aktywne Wpisy

Zezmar +6
Bardzo proszę o zabranie głosu ekspertów. #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file6298200378079594591
Pobierz
andbatros +144
To są problemy lewaków xD
Przyszli do sejmu zmieniać Polskę na lepsze. Ale najpierw zacznijmy od wymiany tabliczek! Bo ja jestem posłanka a nie poseł.
Oczywiście wymiana tabliczek na koszt podatnika. A może w ogóle zlikwidować te głupie imienne tabliczki?
Nie trafią na swoje miejsce po numerze? Po co generować ciągle koszta z robieniem tych głupich tabliczek.
Ale nie lepiej drzeć macicę żeby wymienić tabliczkę na "posłanka" xD
#bekazlewactwa #konfederacja #sejm #
Przyszli do sejmu zmieniać Polskę na lepsze. Ale najpierw zacznijmy od wymiany tabliczek! Bo ja jestem posłanka a nie poseł.
Oczywiście wymiana tabliczek na koszt podatnika. A może w ogóle zlikwidować te głupie imienne tabliczki?
Nie trafią na swoje miejsce po numerze? Po co generować ciągle koszta z robieniem tych głupich tabliczek.
Ale nie lepiej drzeć macicę żeby wymienić tabliczkę na "posłanka" xD
#bekazlewactwa #konfederacja #sejm #
źródło: problemy_lewakow
Pobierz

Przy okazji jakby ktoś stąd był zainteresowany to polecam się. Mam kilkuletnie doświadczenie komercyjne (grafika 2d, głównie pakiet Adobe) i portfolio. Proszę o PW jakby ktoś był zainteresowany.
#praca #pracait
@daveee: Z informatyki na grafikę? No powiem, że karkołomne zagranie xD
@daveee: a nie lepiej zostać programistą 15k? :D
Moze sie namysle jeszcze
@daveee: Więc zostań grafikiem, żeby Cię do tego jeszcze trochę pobolała ;)
@daveee: wiesz, że będziesz oscylował w wysokości pensji pracownika Biedronki?
napisalem jeszcze post w ktorym sie bardziej rozpisalem. Jesli ktos bedzie chcial cos dodac od siebie to zapraszam do mnie
https://www.wykop.pl/wpis/33542893/informatyka-praca-w-komentarzach-pod-postem-kolegi/
to o czym piszemy, nie jest odpowiedzia na pytanie autora tego posta
@Sheta: mam konto, uzupełniłem profil, nawet ktoś się odzywał, ale odmawiałem ze względu na to że interesuje mnie praca zdalna. masz na myśli coś konkretnego na linkedin np. jakieś grupy?