Polaczki to naprawdę banda cebularzy, jechaliśmy na wakacje autokarem do Monako, przejeżdżając przez Włochy s--------ł się autobus, gorąco się zrobiło bo kima przestała działać więc wyszliśmy na pobocze i jaki #janusz wyczaił za płotem plantację winogronu, i kilka Januszy i Grażyn poleciało na żer, efekt? zniszczona, przewrócona i podeptana siatka, połamane krzaki bo nie potrafili rękami grubych kiści zerwać z krzaka, reklamówki z biedronki z------e do pełna winogronem... jak k---a mają o nas za granicą powiedzieć dobre słowo? (╯︵╰,) #janusze #cebulaki #polakicebulaki #bekazpodludzi #truestory
@KamDG: a najlepsze jest to że oni tego nie zeżrą bo winogrona na wino są praktycznie niejadalne na surowo przez wysoki poziom kwasów i cukrów, to nie winogrono deserowe.
@dildo-vaggins: ogólnie pół drogi w---------i więc chyba było dobre, a najlepsze jest to że winogronu mieliśmy codziennie na szwedzkim stole ile chcieliśmy xD
@cucaracha: po drodze jechaliśmy zwiedzać Wiedeń, następnie Wenecję, 5 dni w Monako a w drodze powrotnej Mediolan i Brno, autokar pierwsza klasa z czystym kibelkiem, klima, i cały czas puszczali filmy, jakoś nie odczułem tych kilkudziesięciu godzin drogi a nawet była bardzo przyjemna, samolotem tyle nie zwiedzisz za jednym razem ¯\_(ツ)_/¯
#janusze #cebulaki #polakicebulaki #bekazpodludzi #truestory
@KamDG: Bydło xD
@Condzi: mi jest wstyd podejść na degustacje w sklepie a co dopiero lecieć w pole jak dzik na krzywy ryj
Komentarz usunięty przez autora
xD
Gdzie mieszkasz? Przyśle syna z kolegami #pdk
xD
@KamDG: o k---a xD
@cucaracha: po drodze jechaliśmy zwiedzać Wiedeń, następnie Wenecję, 5 dni w Monako a w drodze powrotnej Mediolan i Brno, autokar pierwsza klasa z czystym kibelkiem, klima, i cały czas puszczali filmy, jakoś nie odczułem tych kilkudziesięciu godzin drogi a nawet była bardzo przyjemna, samolotem tyle nie zwiedzisz za jednym razem ¯\_(ツ)_/¯