#anonimowemirkowyznania #rozowepaski co powinienem wg Was w koncu czytac zeby nie byc sztywnym #przegryw i miec dziewczyne? Pamietniki Wampirów? Pisiont twarzy Greja?
PrzyczajonyMurzyn: @AnonimoweMirkoWyznania: sprawa jest prosta, OP znalazłby pewnie dziewczynę, której czytanie mądrych książek by zaimponować, ale na pewno nie byłaby tak atrakcyjna fizycznie jak Andżela, która idzie na melo ( ͡°͜ʖ͡°)
SilnaEskimoska: Problem w tym, że jestes 4-5/10 wtedy czytajac takie madre kiazki wychodzisz na freethinkera w fedorze i tryharda co braki w wygladzie probuje nadrobic "intelektem". Gdybys byl te chociaz 7/10 to juz bys zaplusowal jako awwww ładny i taki mądry awwww (。◕‿‿◕。)
@AnonimoweMirkoWyznania: czytać dalej co czytasz. Zainspirowałeś mnie, tym bardziej, że Hawking jeszcze chorował na stwardnienie boczne zanikowe. Co polecasz na początek?
@AnonimoweMirkoWyznania: powodzenia z takim charakterem. "dla ciebie brzydal to przeciętniak", "seba", "bolcowała się", branie pierwszej lepszej jaka się nawinie... ech, kolejny dzisiaj co myśli że ma świetny charakter. Żeby było jasne, nie bronię laski, mądra ewidentnie nie jest, ale twoje podejście jest tak okropnie wykopowe że aż boli. Skąd ty możesz wiedzieć kto mi się podoba a kto nie? Skąd możesz wiedzieć czy chodziła do łóżka z kimś i z
@AnonimoweMirkoWyznania: mała rada dla autora obrazka - no stary... Powiedz mi jak Ty chcesz zaimponować czytaniem Hawkinga Angelice, która na co dzień pracuje w Zarze k---a, która ma pewnie 18-21 lat, w opisie ">180cm" i ma instagrama z n------ą co najmniej setką fotek pewnie z jakimś słodkimi uszkami i oczkami, która idzie na "melo". Dobierz sobie laski z podobnymi zainteresowaniami, bo to że ona ma "kosmos" w opisie to pewnie
@AnonimoweMirkoWyznania: Ona idzie na melo z ziomkami, a ty siedzisz i czytasz książkę przez co musisz siedzieć na Tinderach. I wszystko się zgadza ( ͡°͜ʖ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: To chyba takie typowe wśród tych karynek i księżniczek, że obejrzą sobie program, albo przeczytają dwa blogi i już wielce zainteresowane jakąś dziedziną nauki.
13123321312: @AnonimoweMirkoWyznania: tinder jest do flirtowania ziomek, i wyciągania na randke a nie rozmów o kosmologi czy innej fizyce kwantowej xD. NA takie tematy to sobie rozmawiaj z kimś kogo znasz. Flirt ma być luźną gadką, droczeniem się, hehszkowaniem zanim wyciągniesz laske na spotkanie. NA randce tez takie ogólne peirdu pierdu......
Jak wyjezdzasz o zagadnieniach naukowych to zapomnij o czyms takim jak ruchanie.
#rozowepaski co powinienem wg Was w koncu czytac zeby nie byc sztywnym #przegryw i miec dziewczyne? Pamietniki Wampirów? Pisiont twarzy Greja?
#tinder #rakcontent
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
@AnonimoweMirkoWyznania: ale mnie trigeruje to słowo, takie żulerskie. Olej tego szona i szukaj kogoś normalnego.
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Hawking jeszcze chorował na stwardnienie boczne zanikowe. Co polecasz na początek?
Żeby było jasne, nie bronię laski, mądra ewidentnie nie jest, ale twoje podejście jest tak okropnie wykopowe że aż boli. Skąd ty możesz wiedzieć kto mi się podoba a kto nie? Skąd możesz wiedzieć czy chodziła do łóżka z kimś i z
Nie szanuję takiego podejścia.
Jak wyjezdzasz o zagadnieniach naukowych to zapomnij o czyms takim jak ruchanie.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}