Wpis z mikrobloga

@MagicPiano222: Coś tam sprostował niby:

"Musiałem usunąć ostatni wpis o mundialu bo szło to w zła stronę. Większość z Was źle zrozumiała moją intencję a ja nie chce robić szopki na moim profilu :) nie mam nic do piłkarzy bo skoro im płacą to biorą. NORMLANE. I jeśli dostaną 100 mln to bardzo dobrze niech mają :) dodam tylko dla wyjaśnienia że MSiT nie daje dużych pieniędzy na PN. Kasę maja
@Bizancjum no dobra, ale nie pomyślałeś o tym że jemu chodzi o wsparcie ew kibicowanie? Widzisz tam koszulkę klubu czy jednak reprezentacji narodu? Dużo się u Nas mówiło o wstydzie jaki piłkarze przynieśli naszemu kraju. Odnoszę wrażenie że Lewandowski (zresztą z tym nazwiskiem to świetny zbieg okoliczności) pije do tego że jest tam tez dla Nas rodaków i moglibyśmy go wspierać.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@MagicPiano222: #!$%@? mac, tak was wszystkich obchodzi lekkoatletyka że nie wiecie że następne mistrzostwa Europy są #!$%@? w Berlinie, a to było wrzucone 2 lata temu

Przy okazji, serdecznie bym chciał pozdrowić moja koleżankę z klasy z gimnazjum, która na tych mistrzostwach wystartuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) choć tego pewnie nie przeczyta bo po pierwsze trenuje, po drugie nie siedzi na mirko xD
jak są mistrzostwa Europy w szachach dla debili to jakoś nikt nie płacze że nie ma flag

On pewnie nawet nie wie że takie zawody są, skandal ( ͡ ͜ʖ ͡)

@MarianKolasa: W szachach trzeba być naprawdę inteligentnym, aby cokolwiek osiągnąć ( ͡ ͜ʖ ͡)( ͡ ͜ʖ ͡)
Ciekawe, po śmierci Irki Szewinskiej trąbił o tym cały internet żegnając gwiazdę i dziękując za wspaniale sukcesy a jak trzeba wspierać młoda generację ew. mistrzów to wszystkim się zaraz zbiera na bekę. Ale jak facet wygra złoto i mistrzostwa to juz zmieni się zdanie? Zaraz bedzie kolejny bohater? Ech, krajanie, trzeba swoim kibicować i tyle.