Aktywne Wpisy
Wykopiecie? :)
Znalezisko -> Pustynny łowca komandosów. AS42 Sahariana – Walka w głębi pustyni przypomina misję na Marsie. Śmiałkowie zapuszczający się na bezdroża muszą być silni, wytrzymali i dysponować niezawodnym sprzętem radzącym sobie w ekstremalnych warunkach. AS42 Sahariana miał sprawdzić się w Afryce Północnej w czasie II wojny światowej.
Na ilustracji: AS42 Sahariana na grafice z okładki „Domenica del corriere” z 24 stycznia 1943 (ze zbiorów Biblioteca di storia moderna e contemporanea,
Znalezisko -> Pustynny łowca komandosów. AS42 Sahariana – Walka w głębi pustyni przypomina misję na Marsie. Śmiałkowie zapuszczający się na bezdroża muszą być silni, wytrzymali i dysponować niezawodnym sprzętem radzącym sobie w ekstremalnych warunkach. AS42 Sahariana miał sprawdzić się w Afryce Północnej w czasie II wojny światowej.
Na ilustracji: AS42 Sahariana na grafice z okładki „Domenica del corriere” z 24 stycznia 1943 (ze zbiorów Biblioteca di storia moderna e contemporanea,
mickpl 0
Oj jak taki Rafonix i Magical by mieli z 20-30 kafli i zwycięzca bierze wszystko to by się tam pozabijali ku uciesze gawiedzi- marzenia...
#danielmagical #rafonix #patostreamy #famemma
Brak motywacji spowodowany tym, że swoje grubas i tak zarobi skutkuje takim show jak ostatnio.
Ale jeśli mam sobie zjechać na ręcznym okłamując sam siebie jaki to charakter pokazał i jak wytrwał wielki fighter to nie mam
Komentarz usunięty przez autora
I stawiam dolary p-ko orzechom, że tak by się stało.
Czy mając w perspektywie normalną robotę(której się boją jak ognia), a raz na kwartał przytulić kilkanaście kafli by nie wyszli do ringu?
A tak btw to moim zdaniem to taki Magical i Polak powinni #!$%@? dostac jakies kary a nie wyplaty za profanacje tak pieknej dyscypliny jaka
Naszym polskim jupiterkom się wydaje, że są gwiazdami, że są kochani przez gawiedź. Oni nie są w stanie z tego zrezygnować.
Dlaczego Rafonix tak bardzo walczy o kanał(swoją drogą jest to walka z wiatrakami)? Dlaczego taki Magical, który swoje natrzepał na patrostreamach, nie pójdzie do zwykłej
Poza tym internetowy napinaczu gdzie ja Ci napisałem o tym, że ktoś odpuszczał bo dostał za mało kasy- trzeba jeszcze umieć czytać ze zrozumieniem żeby
a) by byli lepiej przygotowani;
b) zależałoby im żeby być na gali, a
a) nikt nie bedzie lepiej przygotowany bo nikt nie jest sportowcem, tylko siedzi z dupa przed kompem i chleje a 3 tyg tego nie zmienia, nawet 4 miesiace tak jak to podkreslasz
b + c) kazdemu zalezy zeby tam byc, tylko kazdy ma swoje obawy bo zarowno moze wiele zyskac jak i stracic, dlatego kazdy chce sie w jakis sposob zabezpieczyc, nikt z nich nie jest sportowcem tylko internetowa pacynka,
a) 4 miesiące to jest sporo- już by się mógł nauczyć trzymać gardę i prawidłowo ciosy wyprowadzać. Zrzucić trochę i nad kondycją popracować też sporo. I to jest fakt- tutaj nawet dużego wkładu by nie musiał ponieść. A co do tego czy chce chlać czy za wielkiego "MMAFighterkuhwaaaaaaaaaa" uchodzić to jego wybór :)
b) + c) Zależeć każdemu zależy żeby być bo to darmowe siano jest. Bez względu na to