Wpis z mikrobloga

do kraju imigrantow? Daruj sobie.

@BySpeedy: o którym kraju mowa? Bo jeden został założony przez imigrantów, a drugi jest obecnie przejmowany ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Atreyu mowie o tym przejmowanym. Niemcy to kraj pełen imigrantow. Nie sa zbyt wielkie wynagrodzenia na początku. ChybA, że Cię satysfakcjonuje 900€ /mc
  • Odpowiedz
@boltzmann: wszystko zależy od jakości życia jaką osiągniesz ze swoimi umiejętnościami i kwalifikacjami. Podaj zawód, doświadczenie itp to bedzie wiadomo coś więcej
  • Odpowiedz
@boltzmann: Pytanie czy warto wyemigrować do USA to tak samo jak pytanie czy warto wyemigrować do Europy... każdy stan to jak oddzielne państwo jeśli chodzi o zarobki, podatki itp. Ale odpowiadając ogólnie jeśli nie masz nic szczególnego na oku i nie masz załatwionych spraw wizowych to Niemcy albo inny kraj z UE
  • Odpowiedz
@boltzmann: Zależy do jaki stan w USA masz na myśli bo tak ogólnie to ciężko porównywać państwo wielkości Europy do państwa niewiele większego od Polski. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@boltzmann: ogólnie, warto. Ja bardzo żałuje, ze nie mam opcji emigracji z Niemiec do USA, jak dla mnie kraj świetny, fajni ludzie, duże możliwości zarobienia sporych pieniędzy.
  • Odpowiedz