Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +235

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
TavarishPiesov +443
No i nastał weekend przedświąteczny, a wiemy co to dla większości z nas oznacza. Kulminacja z--------u, sprzątanie, zakupy, gotowanie bigosu. Dlatego pamiętajcie żeby zacząć dzień odpowiednią dawką energii. Jest już 11 więc otworzyli mój ulubiony bar mleczny - Zahir.
Na popitkę polecam coś ze świąteczną nutą smakową - Żołądkowa RUDA.
Pamiętajcie, jak prosicie w sklepie dwieście Żołądkowej RUDEJ a kelnerka nie wie o co biega - zmieńcie sklep, bo ona pewnie też
Na popitkę polecam coś ze świąteczną nutą smakową - Żołądkowa RUDA.
Pamiętajcie, jak prosicie w sklepie dwieście Żołądkowej RUDEJ a kelnerka nie wie o co biega - zmieńcie sklep, bo ona pewnie też

źródło: jYugTZHv
Pobierz
Format:
PRO/SEMI/AM/rookie - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
NIESTETY MAMY PROBLEM ZE ZDOBYCIEM REPA R1 Z PRO ORAZ R1 Z AM na tą chwilę incydenty zgłaszamy tylko z pozostałych wyścigów. Jak tylko brakujące replaye się pojawią to od razu damy znać.
Na zgłoszenie incydentów macie czas do poniedziałku do godziny 23:59
#acleague
źródło: comment_ZbkA3AWcia9wYGPiYJjzrc2NSBPTv4ie.jpg
Pobierz1.Rookie - MaTTyPL - R2 1:40 i dalej - MaTTyPL pokpił sobie sprawę hamowania na T1 i uderza z pełnym impetem w wielu innych kierowców.
2.Rookie - pietrekk - R2 2:39 - Próbuje wyprzedzić MaTTyPL po zewnętrznej stronie toru, w czasie dohamowania zajeżdża mu drogę i obaj dodatkowo kasują mnie, powodując kolejną stratę czasu.
3.Rookie - Costelo - R2 3:30 - Costelo bez żadnej przyczyny przyhamowuje na środku prostej
PRO
17:00
Piekarz
3 uderzenia na T1 i T2
AM, wyścig 1, 4:30, NevilX (#30) vs MokrySedes (#22) - tego nie jestem pewien, bo chociaż przeskok (dosłowny) z wjazdu do boksów na tor mnie cholernie zaskoczył i złapałem trawę, to mało straciłem i co najważniejsze mogłem to jakoś wyratować
https://streamable.com/ti7oh
pawko, AM, R2, 1:50. Tu sytuacja łagodniejsza, pawko próbuje uniknąć kolizji, ale pomimo zostawienia mu miejsca uderza we mnie.
5:35
MrSpeed
Popełnił błąd na nawrocie po czym postanowił, że zepchnie mnie z drogi. Ponadto podczas powrotu na tor wykonał na mnie manewr PIT.
PS:
PRO R2
Szuwar
Niebezpieczny powrót na tor
9:50 Nawrót ( ͡° ͜ʖ ͡°)
AM R1:
2:04 Turbo_ONE - wjazd w tył bolidu na początku wyscigu, wystrzelony wypadam w kierunku Pawko, uderzam w niego i uszkadzam przednie skrzydło;
28:47 MrBwoah - odbija na mnie na prostej podczas jego proby wyprzedzania, wypycha mnie z toru i rujnuje mi caly wyscig w kluczowym momencie, spadam o jakies 8-9 pozycji i wypadam z TOP10 na kilka minut przed
ROOKIE
R1:
1:47 Lucanus - trochę race incident, bo miejsca było w miarę dużo, plus jeszcze więcej tarki, a ziomuś przestrzelił zakręt, w każdym razie mogłem ostrożniej
2:04 Fear - s--------------a, na oponkach ugrzanych po poprzednim uślizgu miałem podster w łuku i puknąłem MattyPL za co
Rookie
R2
1:45 Mateusz Jasnowski uderza we mnie oraz sz_po na T1
W tym miejscu chciałbym przeprosić kierowców sz_po oraz B22i za swoją amatorszczyznę. Po karambolu chciałem zjechać na trawę, aby nie blokować toru. Powinienem zatrzymać się i dać się objechać innym kierowcom, wtedy to zdarzenie na T1 miałoby dla was dużo mniej przykre konsekwencje. Przepraszam.
Majestic 2 razy próbował mnie wyprzedzić tzw. divebombem. Pierwsza sytuacja miała miejsce w szykanie, widziałem go w lusterku i opóźniłem wejście w zakręt, aby w niego nie uderzyć. Jak się na pewno domyślacie, poszedł za głęboko, więc odzyskałem pozycję. Zaraz po tym, w pierwszym zakręcie, opóźnił hamowanie tak mocno, że obaj polecieliśmy bardzo głęboko. Gdybym chciał normalnie wejść w