Aktywne Wpisy
spreparowany +116
Mimo fajnych walk i dobrej rozrywki największy plus Bitej Śmietanki to brak mś#!$%@? i dodanie Filipa, jeszcze z czasów komentatorki lola fajnie się go słuchało, budował fajne emocje #famemma
dzkeson +74
Przecież to gowno jest ustawione XD jury dostaje dyrektywy jak głosować, żeby wygrał ich pupilek po zaliczeniu głosów widzów.
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Nie wierzę, że zdecydowana większość krajów jednogłośnie zdecydowała, że akurat Szwajcaria dostanie 12pkt bez dyskusji między sobą. U mnie wśród znajomych każdy miał innego faworyta i jest to normalne, więc taka jednomyslnosc jest po prostu niemożliwa tym bardziej że ta piosenka nie była jakaś wyśmienita, nie była też najgorsza - była średnia.
Podejrzewam,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#truestory prawie jak #pasta
@OrzelKaskader: co #!$%@?
@OrzelKaskader: słusznie, przed wyruszeniem w drogę należy zebrać drużynę, wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JulienSorel XD
No ja też tak wieczorem pomyślałam, rano niebieski mnie na rękach musiał do samochodu zanosic i zawiezc na sor.
Przy skreceniu da się rozmawiać.
@90alexa90
@StaraSzopa
@macabrankov
Zrobiłem błąd, raczej każdemu się zdarza. Dajcie już spokój. Na wypoku wytknięcie komuś błędu to jakiś punkt honoru? Ma się za to osiągnięcie? Bije się w pierś i przepraszam jeśli kogoś ową pomyłką uraziłem.
Po starciu papka przyjmuje konsystencję kozy z nosa xD
4 piętro w kamienicy 2 razy bodaj załoił, ale uznał że trud jego marny.
Dzień po noga wielka jak balon, szpital, prześwietlenie, jednak pęknięta kość xd