Aktywne Wpisy
Miarki, pijcie że mną kompot. Różowa właśnie dzwoniła se urodziła więc zostałem ojcem i z tej okazji pije sobie w----y.
Phantom-Zero +1
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
Dzisiaj będziemy oceniać film "Efekt motyla" z 2004 roku. Bardzo proszę by mirki oglądające ten film podzieliły się swą opinią o nim, gdyż mój tag jest przewodnikiem filmowym dla mirków, które danego filmu nie oglądały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Następne głosowanie w sobotę - zajmiemy się wtedy filmem "Titanic" z 1997 roku.
Tag do obserwacji: #wykopowefilmy
Zasady: Oceniamy różne filmy z różnych gatunków i różnych okresów (najpierw te najpopularniejsze, potem się zobaczy). Głosujemy na oceny od 1 do 10 by potem uśrednić ocenę dla danego filmu. Celem jest 1) sprawdzenie gustu wykopków oraz 2) sprawdzenie jak uśrednione oceny będą się różnić od tych na IMDB i filmwebie. Głosowania będą się odbywać co 1-3 dni w zależności od mojego czasu.W komentarzach będzie jeszcze jedna ankieta na temat tego czy widziałeś ten film.
Miłej zabawy :)
#film #wykopowefilmy
na ile oceniasz?
Komentarz usunięty przez autora
@Bartholomew: kolega widział chyba bardzo mało filmów o podróżach w czasie. Osobiście za najlepszy i najbardziej dopracowany w tej tematyce uważam "Primer". Nie ma tam technicznego bełkotu, tylko cała masa paradoksów i konsekwencji grzebania w przeszłości. Natomiast "Efekt motyla" jak dla mnie jest totalnie nielogiczny, bohaterowie podejmują najgłupsze z możliwych decyzji, a twórcy często idą na skróty, bo sami nie wiedzą jak wybrnąć
@Kaczorra: