Wpis z mikrobloga

Fejm zniknął przez banicje kanału i wpływy dzięki temu. Kasa zniknęła, bo był, jest i zawsze będzie mentalnym biedakiem i nie ma takiej kwoty, której bezsensownie by nie rozpieprzył. Znajomości to znikały niezależnie od fejmu i kasy, bo gość jest dysfunkcyjny i nie nadaje się do niczego w relacjach międzyludzkich
  • Odpowiedz
@RafDan: Co ten wykop to ja nie... Jak można współczuć kolesiowi co bierze przy matce ostrego szczura po czym wyzywa ją traktuje jak szmate. Bije i wyzywa niepełnosprawnego. Dziewczynę traktuje jak ostatnią dziwke. Nie bez powodu trafił do ośrodka, on się nie nadaje do zycia w społeczeństwie. J---ć go maczetami. I tak już doświadczył życia na poziomie nieosiągalnej dla części wykopków.
  • Odpowiedz
@RafDan: Tak patrząc obiektywnie ( ͡º ͜ʖ͡º) to jestem przekonany że to nie koniec jego problemów za te wszystkie krzywe akcje...karma
Takiego rakowego typa jak on to jeszcze nie widziałem a widziałem już sporo...za to kozaczenie, leczenie wielkich kompleksów przez tyranie innych osób i dowartościowywanie się na każdym kroku gardzę nim totalnie...już mniej gardzę guralem przynajmniej błazen był z niego konkretny ( ͡° ͜
  • Odpowiedz