Wpis z mikrobloga

Dobra #rycerzekomody dzisiaj przegieliście pałe,
nie mogę się nigdzie pokazać publicznie bo zaraz się zlatują obrońcy ulańca i po mnie cisną, chyba się wybiore do tych kielc i nie będę na nikogo czekać, zrobie ten pierwszy krok a może potem po mojej akcji za mną reszta pójdzie wygarnąć grubasowi prawdę.
Pytanie do was:
Zastanawiam się teraz nad powiadomieniem wydziału ruchu drogowego o jego popisach porsche, pisać normalnie na skrzynkę + filmy w złączniku czy lepiej osobiście się stawić na komendzie w Kielcach aby to szybciej załatwili?

Chciałeś wojne grubasie to będziesz ją miał, urabiasz dzieci które cię oglądają przeciw każdemu kto śmie wytknąć tobie błędy.

PS. Na szczęście zostało 26h mojego sponsora
#mocnyvlog
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@eSUBA94: absolutnie nie denerwuje a śmieszy, a w końcu śmiech to zdrowie. Ale tak, to ja jestem żałosny, bo to ja chce donieść na pały na szafe jak szczur, bo mnie ogarnia ból dupska, bo szafa jezdził porszakiem, za free a ja nie. Pozdro dzieciaku
  • Odpowiedz
@lukaszb44: czemu wy rycerze wszystko sprowadzacie do zazdrości? jakby kogoś walnął tym porszakiem to też byś się pluł że ktoś mu wskoczył pod koła bo zazdrościł?
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Trzymam za słowo, że wybierzesz się do Kielc. Z chęcią to zobaczę. Jak jesteś z okolic Poznania oferuje transport. @eSUBA94 vs Komoda vel Marcin w JohnieBurgu. Z zaznaczeniem, że vlogi komody i sapanie na wykopie do niego traktuje humorystycznie.
  • Odpowiedz
@veggo: do ulańca to powinien udać się Biosy. Ale nawet on tego nie dokona, bo nie da sie nawiązać kontaktu z bębnem. Trzeba jechać w ciemno. Ale możecie zrobić dobry vlog z Jodłowej, ze bebzun się obsrał i zrobił to co zawsze: kłamstwo, oszustwo i manipulacja. Dla KASY.
  • Odpowiedz
@marian712: najlepiej byłoby wyhaczyć go w galerii z zaskoczenia, co w sumie nie jest trudne bo łazi tam właściwie codziennie (tak zarobiony jest), by nie mógł się przygotować ani nigdzie uciec, choć pewnie szturchnie bebzunem i spie***li na parking do swojej "tesli"
  • Odpowiedz
@se_mallo: dlatego trzeba podejść streamując live z 2-3 komórek, ze dzwoniliście ale nie odbiera, a tak bardzo chciał się spotkać live i pogadac to jestem. I miałby problem. W jedną osobę nie radzę jechać, bo w sumie nie wiadomo kim ten bęben jest i komu się opłaca. Nie każdy moze całe dnie nic nie robić.
  • Odpowiedz
@marian712: Równe szanse. W komentarzach i prywatnych wiadomościach proponujemy spotkanie. Każda ze stron może się przygotować. Ja ze swojej strony oferuje transport z Nowej Soli do Kielc dla @eSUBA94 Zobaczymy co on odpowie, zobaczymy co Komoda odpowie. Może z innych stron Polski odezwą się ludzie. Z góry mówię, że nie staje po żadnej stronie tylko chce z boku poobserwować taką internetową napinkę w realu.Osobiście uważam, że komoda odstawia lipę,
  • Odpowiedz
@eSUBA94: czyli jak ja nazwe ciebie grubasem to jest to hejt, ale jak ty nazwiesz grubasem komode, to jest to konstruktywna krytyka? Piszesz, ze wybierasz sie do kielc, a w nastepnym zdaniu mowisz ze piszesz internetowy donos?! XD masz ty rigcz?
  • Odpowiedz
@assert_: w sumie chce to zrobić raz i porządnie dlatego zdecyduje się na stawienie się osobiste, tylko boje się że ten odstęp czasowy pomiędzy zgłoszeniem a zdarzeniem może to trochę utrudnić, pojechałbym już nawet w tym tygodniu ale tak jak pisałem wcześniej 13 lipca mam obrone na studiach i dopiero po tej dacie będę mógł pojechać do kielc.
  • Odpowiedz