Wpis z mikrobloga

Nie mam powodu, by przepraszać kibiców. Gdybyśmy dostali lanie 0:6, to mógłbym przeprosić. Gdybym jeszcze raz przygotowywał zespół do Euro 2012, postąpiłbym tak samo. Stworzyliśmy zespół, który starał się grać w piłkę.

- F.Smuda po blamażu na EURO 2012 rozgrywanym m.in. w Polsce, na które nawet nie musiał się kwalifikować. Człowiek nie potrafiący poprawnie złożyć zdania, kompromitujący wręcz reprezentację Polski.

Biorę całą odpowiedzialność za te niepowodzenia na siebie. Największym zarzutem, jaki sobie stawiam, są personalia. Nie trafiłem ze składem. Błędy popełniłem ja, na pewno nie piłkarze

- A.Nawałka, człowiek, który dał nam mega dużo radości, W KOŃCU pozwolił nam się cieszyć z wygranej z Niemcami, poprowadził nas do ćwierćfinału Mistrzostw Europy. Człowiek z klasą, zarówno wizualnie jak i werbalnie.

Tak dla porównania dla tych, którzy wylewają teraz jad na Nawałkę. Ten człowiek podciągnął kadrę o kilka poziomów i to nie tylko pod względem sportowym.

DZIĘKUJĘ BARDZO PANIE TRENERZE/SELEKCJONERZE ZA TYCH KILKA LAT. ZA WYCIĄGNIĘCIE NAS Z TOTALNEGO GÓWNA, KTÓRE POZOSTAWILI PO SOBIE POPRZEDNICY.

#mecz #polska #nawalka #pzpn
JacekGmochu - > Nie mam powodu, by przepraszać kibiców. Gdybyśmy dostali lanie 0:6, t...

źródło: comment_HTjxgx8gBUXCFV7Jw96BgYCBymL7F1eK.jpg

Pobierz
  • 3
@JacekGmochu:
Ze smutkiem wspominam Euro 2012, blamaż jak #!$%@?, ale mimo wszystko uważam, że na tym turnieju nam brakło po prostu szczęścia. Jakby nie głupie wyjście z bramki Szczęsnego przy golu na 1:1, to uważam, że wywieźlibyśmy 3 punkty, później z Rosją na remis, a Czesi #!$%@? grali, gdybyśmy mieli zapas 4 punktów w ostatnim meczu, to nie musielibyśmy grać o wszystko, tylko zagrać spokojny mecz, przypominam, że gol dla Czechów