Wpis z mikrobloga

Kolega oferuje praktyki dla admina/devops lub programisty C lub C++ lub C# (właściwie szuka na osobne stanowiska, natomiast admin z podstawami programowania lub odwrotnie, też pasuje) . Szuka osób z #krakow zainteresowanych #linux #debian #opensource #cpp #programowanie
Praktyki byłyby 5-8h na dzień, najlepiej codziennie. Oczekuje sumienności i staranności oraz chęci do nauki.
Czas praktyk to jakieś 2 miesiące, później możliwa dalsza współpraca, do roku, albo i dłużej.
Praktyki w zależności od umiejętności kandydata byłby płatne lub bezpłatne. W przypadku płatnych umowa o dzieło, podatek 10%.
Widełki 0-3300 zł brutto.
Zainteresowani mogą podać jakieś dane kontaktowe, napisać co do tej pory robili, przesłać CV.
Wszystko na adres: rekrutacja@airmail.cc

Kolega prosi też o zamieszczenie następujących informacji we wiadomości:

"Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 roku o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity: Dz. U. 2016 r. poz. 922)."

oraz

"Zgadzam się na przetwarzanie danych w rozumieniu idiotycznej ustawy RODO, w celu prowadzenia procesu rekrutacja, przez iRENTIER LTD oraz wszelkiech ich partnerów oraz usługodawców i podwykonawców, jedynie w celu procesu rekrutacji na praktyki, staż, pracę, zlecenie, biznes2biznes i podobne; Administratorem danych jest iRENTIER LTD spółka z UK; Wiem iż przysługuje mi prawo do zmiany skasowania itd danych. Dane mogą być przechowywane przez okres do 99 lat. Osoba administrująca danymi jest wyznaczana przez zarząd iRENTIER LTD, dane kontaktowe są podane w rejestrze firm właściwym dla UK. Wszelkie dodatkowe informacje odnośnie RODO itd sądostępne u iRENTIER LTD."

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TX1683: są jakieś minimalne wymagania? Czy pasują mu kompletnie zielone osoby? Kiedyś coś programowałem w linuxie,(jakieś kolejki, serwer klient, potoki) jakiś skrypt który zautomatyzuje moją pracę z linuxem posiłkując się google też napiszę, ogarniam trochę javy, i trochę mniej html,js,php,css ale to pewnie nie interesuje Twojego kolegi.
  • Odpowiedz
@rekoj: Z tego co mi mówił, to raczej istotna jest dla niego staranność/sumienność. Oczywiście jakąś smykałkę do takich rzeczy powinieneś mieć, ale jak masz, to wszystkiego nauczysz się na miejscu. :)
Tylko takie kompletnie zielone osoby to lepiej, by te praktyki miały bezpłatne, albo niewiele płatne. Tak bardziej by się podszkolić i mieć coś do CV. No, ale jest szansa, że później już normalnie zatrudnią. :)
  • Odpowiedz