Aktywne Wpisy
FuckYouTony +146
Tak pewnie też będzie wyglądał kontakt ludzi z inteligentną rasą w kosmosie.
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem frajerem.
Umówiłem się z koleżanką ze studiów na drugą randkę, tym razem u mnie (poprzednia na mieście).
Przyszła zajebiście wystrojona: szpilki, rajstory, spódniczka, opięta bluzka. Pokazałem gdzie może zdjąć szpilki, ale zapytała czy może nie zdejmować, bo rzadko je zakłada i dobrze się w nich czuje.
Gdy siedzieliśmy u mnie w pokoju i rozmawialiśmy to w pewnym momencie położyła mi rękę na mojej nodze i tak trzymała przez
Jestem frajerem.
Umówiłem się z koleżanką ze studiów na drugą randkę, tym razem u mnie (poprzednia na mieście).
Przyszła zajebiście wystrojona: szpilki, rajstory, spódniczka, opięta bluzka. Pokazałem gdzie może zdjąć szpilki, ale zapytała czy może nie zdejmować, bo rzadko je zakłada i dobrze się w nich czuje.
Gdy siedzieliśmy u mnie w pokoju i rozmawialiśmy to w pewnym momencie położyła mi rękę na mojej nodze i tak trzymała przez
To jest jakiś wstyd wyjść na miasto z pracy w roboczych ciuchach? Z czego to wynika? W Irlandii też każdy miał wyjebkę i wracał nawet samochodem w roboczych z fabryki. U nas same magistry na ulicach. Nie łapie tego.
Coś mi tu śmierdzi ukrywaniem wstydu z powodu pozycji społecznej.
#przemyslenia #modameska #modadamska
Ale zdajesz sobie sprawe z tego jak wyglada praca sprzataczki? Kurz, brud, syf, detergenty, oszczane kible. Wyobraz sobie teraz ze taka osoba w swoich ubraniach roboczych idzie do sklepu po pracy. Nie jest to raczej ani higieniczne ani komfortowe dla niej samej. Tym bardziej majac swiadomosc w jakim stanie sa czesto toalety.
Po co
Rzeczywiście jesteś jebnięty.
Komentarz usunięty przez autora
@gansevudei: Nie kuma. To jest złoty przykład jak upośledzeni społecznie lubują się w zostawaniu wojującymi ateistami czy intelektualnymi suprematorami, bo nie stać ich na ten wkład empatii że dla ludzi pewne artefakty duchowe czy estetyczne, wychodzące poza praktyczne zastosowanie, są po prostu na prawdę istotne.