Wpis z mikrobloga

Może mi ktoś wyjaśnić, czemu przegrywy to swoje nadchodzące powstanie nazywają BETAuprising? Przecież beciaki to są, jak same przegrywy ich nazywają, normiki. A normiki jak wiadomo biorą życie jakie jest i żadnego powstania nie planują.
Przegrywy same mówią na nich pejoratywnie betabankomaty, a tony ich wypowiedzi jednoznacznie świadczą, że nie utożsamiają się z samcami beta.

Przecież taki typowy przegryw to samiec omega, aw najlepszym wypadku delta.

#przegryw
m.....k - Może mi ktoś wyjaśnić, czemu przegrywy to swoje nadchodzące powstanie nazyw...

źródło: comment_HsGiI0rq6qBomz2qsIZpG5PlhrjWrLEc.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Może mi ktoś wyjaśnić, czemu przegrywy to swoje nadchodzące powstanie nazywają BETAuprising? Przecież beciaki to są, jak same przegrywy ich nazywają, normiki. A normiki jak wiadomo biorą życie jakie jest i żadnego powstania nie planują.

@meshack: Bo po prostu są tak głupi i zafiksowani na swoich fałszywych obsesjach że nawet im się nie chce porządnie doczytać teorii i terminologii ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Albo trollują.

• Odpowiedz
@meshack: No to jest bardzo dobre uzupełnienie. Wychodzi na to że beta to typowy mężczyzna z pracą, rodziną i tak dalej, który trzyma średnią, ale zdecydowanie nie jest na górze.

Gamma pasuje do większości introwertyków, którzy mają jakieś zainteresowania.

Delta do roboli fizycznych, których szczyt ambicji to narobić na browary i n-----ć się po pracy. Typowe #patostreamy
  • Odpowiedz
  • 0
@TamamShud

omega 1% (nie oszukujmy się, to że najgłośniej krzyczą w internecie nie oznacza że jest ich najwięcej)

Z tym się nie zgodzę, zobacz np. taką Japonię. Tam młodzi ludzie nie odnajdujący się w społeczeństwie to już naprawdę spory problem. I chociaż to skrajny przykład, to postępujący wzrost nieprzystosowanych do życia ludzi wydaje się być światowym trendem.
  • Odpowiedz
  • 0
@meshack nie zgodzę się też z tym, że "powstanie " tyczy się samców beta i gama. Raczej jest to skierowane do samców omega i delta. Może się tam zablakac kilku samców beta, którzy dostrzegli by w czymś takim swoją szansę na osiągnięcie statusu alfy, prawdopodobnie takie jednostki stały by na czele takiego powstania, nadając cel i kierunek omegom i deltom, które same przecież nie mają ambicji i aspiracji do podjęcia wysiłku.
  • Odpowiedz