Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +20
Za parę dni miną 2 lata gdy wyjechałem z salonu i mam 78 tys. km przejechane. A wcale nie uważam, że jeżdżę tak dużo; czasami auto stoi niejeżdżone po parę dni. Np. w poprzednim roku auto stało niejeżdżone średnio 9 dni miesięcznie.
A tymczasem jest pełno osób, co kupuje 15-letnie auto sprowadzane z Niemiec i myślą, że przebieg 150 tys. km jest oryginalny; gdy tymczasem średnio Niemcy jeżdżą więcej od Polaków -
A tymczasem jest pełno osób, co kupuje 15-letnie auto sprowadzane z Niemiec i myślą, że przebieg 150 tys. km jest oryginalny; gdy tymczasem średnio Niemcy jeżdżą więcej od Polaków -
ChwilowaPomaranczka +116
Bo nie przepadam za dziewczynami, które ciągle imprezują, piją i palą(nienawidzę jak kobieta pali) i nie mają żadnych perspektyw na przyszłość. Bo zamiast na piwko wole iść do restauracji, na spacer albo jakoś inaczej spędzić czas. Bo szanuję kobiety i tego też od nich wymagam w moją stronę, bo nie toleruję jak kobieta przeklina i zachowuje się jak patuska. Bo wolę jak kobieta jest ubrana w elegancką sukienkę zamiast bluzy z adasia...
Wczoraj spotkałem się z pewną dziewczyną, która jak się domyślacie, jest przeciwieństwem tego co napisałem i powiedziała mi te parę słów na koniec spotkania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Serio kurła jestem staroświecki? Mam 22 lata ( ͡º ͜ʖ͡º)
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Kazdy kto nie jest dresem uwaza ze lepiej sie wyglada ubranym elegancko. Klniecie nie imponuje nikomu, a palenie smkerdzi wszystkim oprócz palaczy. To sa trywializmy. Niezalezne
Pozwolę się wtrącić, na #!$%@? się umawiałeś z laską, która jest totalnym przeciwieństwem tego, czego wymagasz od kobiet? xD
@tallman: Co XD
Komentarz usunięty przez autora
Co ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale wiesz, ze ja to pisałem w kontekście tego spotkania? Wiedziała jak będzie wyglądać spotkanie, a Ona przychodzi w bluzie z adasia, przeklina i pali przy mnie, już nie mówię o tym, że co chwilę miała tel w rękach. Opowiada mi jak to Ona imprezuje i ile pije na tych imprezkach itp.
Gdzie ja napisałem, że kobieta ma być 24h w
@zelo1234: Staroświeckość to nie kwestia wieku. Tak jakbyś powiedział, że "ta sukienka nie może być vintage, bo powstała w 2018 roku"
A Ty umawiając się z nią, chyba wiedziałeś jaki ma charakter. Musieliście coś wcześniej rozmawiać, więc miałeś świadomość, z kim masz do czynienia.
I tak jest mase dziewczyn, ktore mysla podobnie.
Uwazam, ze to normalne, ze ja ubierajac sie elegancko na spotkanie oczekuje po prostu tego samego od 2 osoby.
A jak nie to krotka piłka.
Robienie i ciagniecie znajomosci na sile czesto niezbyt dobrze sie konczy dla jednej i 2 strony ;)
To właśnie picie i palenie jest staromodne, kiedyś chlali do oporu, nie było chyba nikogo kto by nie pił, a palił każdy bo moda, dziś już coraz więcej osób wie czym to się kończy i coraz więcej jest normalnych ludzi, którzy nie palą i nie piją - nowoczesnych ludzi