Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +1187
Palacze to podludzie…sytuacja z przed chwili , chuop po 40 pali cienkiego papierosa czem prędzej na peronie żeby jak najwiecej nawciagac się. Pociąg już jedzie a pet nadal cały. Zaciąga się jak szalony by resztę pęta wrzucić na tory… już nie wspomnę o toaletach na lotniskach gdzie wiecznie śmierdzi fajkami bo jaśniepan nie umie wytrzymać bez fajki kilka godzin. No podludzie
#papierosy #fajki #palenie #tyton
#papierosy #fajki #palenie #tyton
KingaM +5
Mieć tyle hajsu, a mieć stylistę/poczucie stylu na poziomie gimnazjalisty podczas dojrzewania na wsi.. #modameska #zuckerberg
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
#alfaromeo #alfaholicy #samochody
@mirasek69: efekt ślizgania, obroty rosną nieproporcjonalnie do prędkości, lock-up ma problemy z zapięciem (nagle wyrywa do przodu mimo że bieg nie był zmieniony) i odgłos tarcia metalu o metal (coś jak szum wydobywający się z pod maski).
Aisin AF40 6 biegowa.
A wymieniam, bo mam wibrację, czasem szarpie i cofa mi przy dużych nachyleniach. Dużo rzeczy ma spieprzonych.
wszystkie objawy jakie wypisałeś wynikają z konwertera. Na Twoim miejscu nie wysypywałbym się tak ochoczo z kasy tylko najpierw zmienił jego właśnie.
Mówisz? Cholera kusisz bardzo ( ͡° ʖ̯ ͡°) nastawiłem się na nową skrzynkę ale chyba pojadę sobie do Warszawy do tego Maktransa. W sterowniku miałem niby wymienione elektrozawory ale może być coś jeszcze na rzeczy. Na Pomorzu jest w
@mirasek69: Nic nie tracisz. Jak po wymianie konwertera dalej się coś będzie działo a sterownik masz regenerowany to sobie zmienisz skrzynie ale odejdzie Ci koszt konwertera właśnie.
Ja prawdopodobnie wezmę konwerter stąd (wszystkie aukcje należą do jednej firmy)
https://allegro.pl/kategoria/uklad-napedowy-sprzegla-50880?string=alfa%20hydrokinetyczneℴ=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-mp-aut-1-5-0621&stan=nowe
montaż max 200 zł i heja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja chyba wolę zawieźć to do skrzyniarzy. Wiesz jak potem jest "Panie, co pan żeś za gówno przywiózł, nie zwrócę za robociznę". Z kolei sklep "niefachowy montaż, proszę #!$%@?ć". Niech zrobią to na swoich częściach, bo co jak dalej będzie nie OK? Za robotę pewnie zapłaci się stówkę,
Np. poszła mi szpilka od kolektora (standard w 2.4). Nowe szpilki, nowa uszczelka, splanowany kolektor z montażem + wycinka DPF
Już odblokowuje.