Aktywne Wpisy
AIicja +46
Przez te płatności odroczone typu PayPo i Allegro Pay zupełnie nieświadoma po roku dwóch użytkowania wpadłam w kilka tysięcy długu... Na szczęście obecnie mam już wszystko pod kontrolą jest git. Masakra bo nawet nie wiedziałam że to się dzieje. Już pospłacałam wszystko prawie, zostało mi może z 900zł za 2 miesiące do spłaty więc szczegół... Ale totalnie nie byłam świadoma jak to wpływa na płynność moich finansów. Poza tym nie wyraziłam tych
Clefairy +404
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Moim zdaniem przede wszystkim muszą opaść emocje. Natomiast jeśli mamy zamieniać Nawałkę na jakiegoś Probierza, albo mega przeciętnego zagraniczniaka to ja już rzeczywiście chyba wolę żeby został.
#mecz #pilkanozna #mundial
@Wrath_of_the_Tyrant: dokładnie to robi w sumie Nawałka. Wiele razy jego decyzje się sprawdziły. Nie tym razem.
@Primusek: no ale właśnie skąd? Z Legii Warszawa czy Górnika Zabrze? Bo nie sądzę żeby praca w jakimś zagranicznym średniaku go satysfakcjonowała.
Został oceniony na jednego z 3 najgorszych trenerów na euro - na mundialu oprócz Nawałki taki piach w swojej ekipie ma ten gościu z Argentyny.
Co do Euro - styl był tragiczny - tam nawet Walia doszła na taki sam poziom jak my a aktualnie nie wiem jak bardzo trener by musiał #!$%@?ć żeby nie awansować na turniej gdzie jedzie pół europy.
Co do eliminacji do