Wpis z mikrobloga

@dr_gorasul: w dupie mam te ich statki juz. Niech w końcu zrobią coś na co wszyscy czekaja. Przynajmniej niech dorobią nogi na statki. zawsze cos małymi kroczkami. To chyba nie jest takie trudne... Ale pewnie statki nie mają wnętrz tytko sa pustą bańką. Chce w końcu poczuć, że jestem istotą żywą w tej grze.

Planety... lądowanie w atmosferze... przecież nie musi od razu być w ziemiopodobnych... kiedy wreszcie... chociaż jakaś
  • Odpowiedz
@MarcinusZ: w sumie tak. Ale strasznie boją się dodać tych planet z atmosferą. Rozumiem, ze musiało by być miliony rodzajów warunków pogodowych itp. ale na początek nie musi byc wszystko.

Po prostu fajnie by było polądować na jakichś planetach gdzie wieje wiatr albo pada deszcz (tu kolejne wyzwanie z leżącą wodą na powierzchni) Niech wreszcie cokolwiek zrobią w tym kierunku.
  • Odpowiedz
@MarcinusZ: zwłaszcza ślizg (glide). Co prawda można to traktować jako „ślizg grawitacyjny” czy coś podobnego, coś jak przejście z fsd do normalnego lotu w polu grawitacyjnym. Ale to czyste sf ( ͡º ͜ʖ͡º).

@dr_gorasul: Zazdroszczę, ja eksploruję/eksplorowałem (dawno nie odwiedzałem pustki i dawno nie grałem) dla kasy i tylko czasem zdarzało mi się oglądać planety z bliska, bo w sumie nie ma czego
  • Odpowiedz