Jak wyciągnąłem telefon w autobusie jakaś baba się mnie zapytała czy będę promieniował pasażerów bo teraz młodzież ma takie zajęcie. To jest jakaś zorganizowana akcja? #warszawa #komunikacjamiejska #fizyka #kiciochpyta
@rdsx: 12 lat temu jedna mi tak mówiła. I że jestem niewychowany, bo śmiałem się nie zgodzić. Jak skomentowałem, ze jej dzieci są pewnie tak samo niewychowane to wykrzyczała "WYSRAŁAM I WYCHOWAŁAM" i uciekła.
@Forrest_Gump: Dobrze, że wiem jak dojechać zbiorkomem z każdego miejsca w aglomeracji do Tworek. Nie muszę wyciągać telefonu aby dobrze panią pokierować (⌐͡■͜ʖ͡■)
@rdsx: Ja p------e, patrzę sobie w telefon, bo uczę się na sesje jeszcze i wchodziłem tak sobie właśnie do autobusu jak stary siwy dziadek z wózkiem i wywalony elegancko krzyczy do mnie "rzuć to" i zaraz "a nie, bądź k---ą i zdrajcą" i zaczyna mi robić zdjęcie swoim telefonem, który jak kalkulator wyglądał. Co tu się dzieje, załóżmy jakiś tag może, bo 3 razy w ciągu tych 3 miesięcy miałem
#warszawa #komunikacjamiejska #fizyka #kiciochpyta
@zarowka12 k---a jak kisne z tej grupki xDDD
Jak skomentowałem, ze jej dzieci są pewnie tak samo niewychowane to wykrzyczała "WYSRAŁAM I WYCHOWAŁAM" i uciekła.
O dziwo to nie pasta xD
@rdsx: Tak, nazywa się schizofrenia
Pewnie od oszusta Zięby