Aktywne Wpisy
mike-contractors +43
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Blueweb +5
Dlaczego Mikołaj nie przychodzi do żydowskich dzieci?
No i jeszcze jeden
Jak się nazywa duuuuża mrówka?
#pasjonaciubogiegozartu #czarnyhumor #suchar #logikarozowychpaskow #heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
nie chce mi sie szukać, ale ten o żydach opowiadałem 12 lat temu na przerwie w technikum a ten o mrówce czytałem na jakiejś stronce z sucharami.
@sooogood: polskie dzieci też były palone w piecach, bawi cię to?
@sooogood: Głupi ten żart z bardzo prozaicznej przyczyny.
Ideą żartów bazujących na "Dlaczego...? Bo ..." jest fakt nieznania odpowiedzi na pytanie zawarte w pierwszym członie, a przynajmniej na niemożności odpowiedzenia na nie na poczekaniu u rozmówcy: "- Dlaczego...? - Hmm, no nie wiem dlaczego, dawaj. - Bo ... - Hahaha."
Tymczasem Mikołaj nie przychodzi do