Wpis z mikrobloga

@ArtWrt147: Analogia #!$%@?, obrazek głupi, ale fakt faktem - na swój niezamierzony sposób to wszystko trafne. To znaczy próba znalezienia Boga czy dotknięcia absolutu z perspektywy człowieka jest skazana na porażkę przez przepaść która dzieli oba byty.

Dlatego chyba jestem agnostykiem.
@Cepion: gówno prawda. Taka analogia jest nieprawdziwa. Zakładając że byłbyś w stanie dać niemowlęciu mikrofon, było by ono w stanie nagrać głos matki. Głoś boga, jeśli ktoś już słyszy, to tylko we własnej głowie. Wszelkie religijne doświadczenia są nie do odróżnienia od halucynacji schizofrenika.
I co to #!$%@? jest 'dotyk miłości', bo brzmi jak molestowanie.
@ArtWrt147: Widać że nie dotknęła cię nieskończenie dobra macka Stwórcy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jego miłość to Dar i mam nadzieję że kiedyś pojawi się również w Twoim życiu i zastąpi Twój gniew poczuciem jedności z dziełem Pankreacji.
@ArtWrt147: Tak, trolluję. Mimo to fajnie by było gdyby twoje odpowiedzi były mniej deprecjonujące. Tracą przez to siłę. Ja wiem że człowiek może czuć się czasem sfrustrowany ślepotą innych, doskonale to rozumiem. Ale to doskonale widać w komentarzu, druga osoba może cię wtedy wziąć pod włos i grać rolę rozsądnego dyskutanta przeciągając publiczność na swoją stronę.
Pobierz Cepion - @ArtWrt147: Tak, trolluję. Mimo to fajnie by było gdyby twoje odpowiedzi był...
źródło: comment_44GoKvLziaXyY3DWSCwRZwUM377IW7Nk.jpg
@Cepion nikogo nie próbuję przeciągnąć na swoją stronę, wyrażam jedynie własne opinie, a że post głupi jak but to nie chce mu się wysilać na bycie uprzejmym. Przykro mi jeśli cię to uraziło.