@Brother_of_Steel: No właśnie nie można. Tag #mirekszukazony w ogóle nie wypalił, bo trzeba szukać dziewczyn na żywo. Możesz oczywiście próbować szczęścia i się podziel wynikami.
@tomek001 może to z wami jest jakiś problem, bo gadałem z wieloma fajnymi różowymi tutaj i generalnie gdybym szukał relacji, to myślę, że można by było poznać interesujące osoby na miejscu...
@Brother_of_Steel: boję się kolesi z wykopu. Jak można chcieć być w związku z kimś kto poranek zaczyna od rozważań czy kobieta to aby na pewno człowiek
@luzne0skarpety: wiesz co, 6 dni na wykopie, to ty se możesz interfejs poznawać, a nie mieć jakiekolwiek przemyślenia na temat ludzi tutaj, bo za przeproszeniem w dupie byłaś i g---o widziałaś. A g---o zawsze najbardziej na wierzch wypływa. Także ten.
@Brother_of_Steel: konto może mam 6 dni ale lurkowałam znacznie dłużej. Proszę, pokaż mi więc przykłady gdzie wykop szanuje kobiety. Albo tak szanuje jak pan korwin, czyli po swojemu
@luzne0skarpety: nie sugeruj się widocznym szambem na mirko. W trakcie zakładania wielu tematów znajdują się ludzie, którzy mają całkiem normalne podejście do tematu i udzielają całkiem normalnych odpowiedzi. Ty po prostu patrzysz na ten szlam i zakładasz, że to tutaj norma. A wcale tak nie jest. Gówna jest najmniej, ale najbardziej widoczne.
@Brother_of_Steel: oczywiście zdaję sobie sprawę, że są tu jacyś mniej liczni normalni, ale jednak mizoginia to wiodący trend 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ. Może gdyby ta pierwsza grupa była trochę głośniejsza to byłoby inaczej.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ty po prostu patrzysz na ten szlam i zakładasz, że to tutaj norma. A wcale tak nie jest. Gówna jest najmniej, ale najbardziej widoczne.