Aktywne Wpisy
KingaM +182
POLSKIE WESELA TO KWINTESENCJA POLACTWA
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
fenixs +1091
#heheszki
@MIXSRT: Gdybyś się uczył a nie dłubał w dupie to wiedziałbyś, że należy napisać "tę" nie "tą". Wtedy też znałbyś odpowiedź na to pytanie.
tees bluza adidasy i mozna #!$%@? xD
@MIXSRT: Niespodzianka - to nie jest błąd ortograficzny.
Komentarz usunięty przez autora
Ja to jestem niemal pewien, że ten zwyczaj galowych ubiorów to właśnie nawet nie z Galii, ale co najmniej z Podlasia. Kto normalnie w Polsce mówi: "ubierz się na imprezowo", albo "to jest tort na
Poza tym - podstawówkowe memy są rakiem już z definicji.
@MIXSRT: No właśnie. Ja napisałem o zakończeniu roku szkolnego, nie akademickiego. Czytaj proszę ze zrozumieniem.