Wpis z mikrobloga

Z toyot odpowiada mi tylko corolla w tej cenie akurat rocznik 2014-2015 1.6 132km
Z factory new aut to suzuki swift fajne tylko trochę mało koni bo 1.2 90km ale znowu mała masa może by szło dobrze nie wiem
  • Odpowiedz
@BajerOp: to chyba siedziales tylko w najbiedniejszej wersji aurisa. Jestem dumnym posiadaczem avensiski z 2005 roku, najbogatsza wersja, kupiona w salonie, 2.0 benzynka i w srodku czuje sie jak 5 gwiazdkowym hotelu. Dodam jeszcze ze auto ma od nowosci 130 000 km przebiegu, i odpukac, przez te 13 lat jedyne co sie zepsulo to wytarly sie rolki w rozruszniku, ktore kosztowaly mnie cale 13zł i pół godiny zabawy.
  • Odpowiedz
@BajerOp: siedzialem i jezdzilem nowym CHRem. Autko swietnie wyglada, szanuje projektantow za tak odwazny design, ale w srodku czulem sie jak w czolgu. Male, ciasne, slaba widocznosc. Ale co do wykonczenia w srodku, nie bylo sie do czego przyczepic, ciekawe podswietlenie, wszedzie przejawiajacy sie motyw diamentu, analogowe zegary, mile plastiki, swietne spasowanie elementow. Jedyne co bym wywalil to ten zegarek elektroniczny rodem z lat 80tych ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Przemiana_adiabatyczna: tak ale chr nie kupisz za ten sos. Tu realny jest Auris albo corolla która akurat ma teściu i to jest tragedia designu. Chr na propsie jest, ale rozmawiamy o autach w konkretnym przedziale cenowym.
  • Odpowiedz