Aktywne Wpisy

Buchomodozor +345
Wkurza mnie kupowanie wody. Od dwóch dni napełniam butelki po cisowiance kranówą, która rzekomo różowej nie smakuje, jak na razie zero podejrzeń.
#heheszki
#heheszki

mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam 31 lat i od 3 miesięcy regularnie zdradzam żonę z koleżanką z pracy.
Nie mam żadnej bliższej, zaufanej osoby, której mógłbym opowiedzieć o tym fakcie. Uznałem, że chociaż tutaj wyleję to, co we mnie kipi i krzyczy o "ujawnienie".
Od 3 lat mam żonę,a wspólny związek trwa od ponad 8. Wszystko trwało latami wręcz wzorowo - idealnie się dogadywaliśmy, spędzaliśmy wspólnie czas, chodziliśmy na różne wydarzenia i razem
Mam 31 lat i od 3 miesięcy regularnie zdradzam żonę z koleżanką z pracy.
Nie mam żadnej bliższej, zaufanej osoby, której mógłbym opowiedzieć o tym fakcie. Uznałem, że chociaż tutaj wyleję to, co we mnie kipi i krzyczy o "ujawnienie".
Od 3 lat mam żonę,a wspólny związek trwa od ponad 8. Wszystko trwało latami wręcz wzorowo - idealnie się dogadywaliśmy, spędzaliśmy wspólnie czas, chodziliśmy na różne wydarzenia i razem

- روز خوب
- روز خوب PO PERSKU NIE ROZUMIECIE?
- DAJ MI ISCO TĄ PIŁKĘ
- NO DAJ
- PROSZĘ PAŃSTWA TO JEST REPREZENTACJA HISZPANII
- HEHE PATRZCIE JAK BIEGAJĄ
- O! A TU MAMY PRESSING, KOJARZĄ PAŃSTWO NA PEWNO PRESSING POLSKIEJ KADRY? SŁABY,
NIEEFEKTYWNY, DO DUPY. U PERSÓW, SOLIDNIE, Z POMYSŁEM, TAKI SILVA SWOJEGO CIENIA NIE ZOBACZY
- I TO SIĘ PROSZĘ PAŃSTWA SPRAWDZA, JEST SOLIDNIE, Z ZAANGAŻOWANIEM I SPEŁNIA SWOJĄ FUNKCJĘ, A W
POLSCE? NO W POLSCE JAK W LESIE.
a Polska, #!$%@?
- chlip chlip ta presja nas zżera
- #!$%@? niesprawiedliwy mundial w Rosji
- ehhh tak by sobie chcieli pograć w reklamach
- a nie mogą
- dajcie wzruszającą muzykę
- trzymaj się Rosyjski mundialu
- będziemy o Tobie myśleć
- kochamy cię ehhh
#mecz #mundial #heheszki #pasta