Wpis z mikrobloga

Napiszę ten post jako tutorial jakby ktoś chciał sobie ponostalgować ze mno czy coś i pograć w Harrego Pottera ()
Aktualnie gram w Komnatę, wrzucę też tutek na Kamień jak mi się będzie chciało xD
Generalnie to:
1. Pobierasz grę z linku:
ZIPPY
2. Wypakowujesz archiwum, instalujesz. Serial masz w pliku tekstowym.
3. Odpalasz upośledzony program do Crackowania, w którym ręcznie musisz wpisać ścieżkę albo podmieniasz plik Game.exe w "folderzgrą\system\" na TEN.
4. Grosz! ()
Jeśli gra ci się straaaaasznie ścina (Windows 8/8.1/10), to musisz kliknąć Escape, powoli przejść myszką w ten przycisk, kliknąć go i wybrać w 2. opcji 32-bit zamiast 16-bit. (nk wytłumaczy czemu tak jest na W8/8.1/10, a na W7 nie ¯\_(ツ)_/¯). Po tym zabiegu już mi się nie cięło :D
No i ten, idżoj! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#harrypotter #haripota #pcmasterrace #komputery #nostalgia
c.....u - Napiszę ten post jako tutorial jakby ktoś chciał sobie ponostalgować ze mno...

źródło: comment_zNWcoyQH63ft4IXxEfcA2XG4FOdFHMkn.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

//W zadaniu w którym trzeba zdobyć kawałek Goyle'a jest pewien blok na górze, którego nie da się zepchnąć w dół. Grałem w wiele gier z różnych źródeł i za każdym razem mam ten sam problem.
Przez to, że nie można ściągnąć tego bloku na dół, niemożliwe jest zdobycie karty Ignatii Wildsmith (srebrna)
  • Odpowiedz
@czikapu u ciebie też to tak jakoś migało? Jakieś yyy coś mi miga na monitorze, jakieś kolorowe wielokąty na ułamek sekundy czasem i denerwuje Może dziwnie opisałam ale nie wiem ehhh
  • Odpowiedz