Aktywne Wpisy

Ibiryd +778
Kilka dni na X i chłop spotkania z posłami urządza. To się nazywa skuteczność - nawet PSL takiej nie ma.
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
Rozmowa z Panią Kasią umówiona ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#mickpl #nieruchomosci
źródło: IMG_7160
Pobierz
pastarri +77
Mój sąsiad pali na balkonie, dym wlatuje przez moje otwarte okna do pomieszczeń w moim mieszkaniu. Nie da się zostawić okna otwartego, bo zaraz czuć dym. Non stop siedzi na balkonie i pali - dziennie spokojnie mu schodzi paczka fajek jeśli nie więcej.
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie
Rozmawiałem z sąsiadem - olał mnie, kontaktowałem się z właścicielem - nic z tym nie zrobił, rozmawiałem z administracją - pomimo tego, że w regulaminie jest zapis o zakazie

Aktualnie gram w Komnatę, wrzucę też tutek na Kamień jak mi się będzie chciało xD
Generalnie to:
1. Pobierasz grę z linku:
ZIPPY
2. Wypakowujesz archiwum, instalujesz. Serial masz w pliku tekstowym.
3. Odpalasz upośledzony program do Crackowania, w którym ręcznie musisz wpisać ścieżkę albo podmieniasz plik Game.exe w "folderzgrą\system\" na TEN.
4. Grosz! (。◕‿‿◕。)
Jeśli gra ci się straaaaasznie ścina (Windows 8/8.1/10), to musisz kliknąć Escape, powoli przejść myszką w ten przycisk, kliknąć go i wybrać w 2. opcji 32-bit zamiast 16-bit. (nk wytłumaczy czemu tak jest na W8/8.1/10, a na W7 nie ¯\_(ツ)_/¯). Po tym zabiegu już mi się nie cięło :D
No i ten, idżoj! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#harrypotter #haripota #pcmasterrace #komputery #nostalgia
źródło: comment_zNWcoyQH63ft4IXxEfcA2XG4FOdFHMkn.jpg
PobierzPrzez to, że nie można ściągnąć tego bloku na dół, niemożliwe jest zdobycie karty Ignatii Wildsmith (srebrna)
@czikapu: grałem w tego hari pota na ps2 chyba albo inna część to była
źródło: comment_rXQPFFkTR2oFiDar94EuSiKzSYKlonos.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/33098539/dobry-wieczur-noci-potteromaniacy-ʖ-specjalnie-dl/116860971/#comment-116860971