Dziewczyna #xxxtentacion po sprzeczce... A tutaj macie dalszą listę ekscesów waszej umiłowanej gwiazdy.
Broke the eye socket of his pregnant girlfriend. She lost vision in that eye(dont know if surgery corrected this, she had a go fund me to get it corrected though.)
Strangled his pregnant gf so hard his hand marks were clearly visible
Forced his gf to pick one of two bbq instruments. Told her he was going to rape her with it. She passed out when he then gently ran a grilling pitchfork up and down her leg
Tweeted that he’s “lil dylan roof” the nazi mass murderer who killed innocent African americans during a church service
Said on video “anyone who calls me an domestic abuser, im going to domestically abuse your little sisters pussy from the back”
Told another rapper Rob $tone that he was going to cum on his toddlers face.
@Wanzey: Tak się pierze kasę z prochów. Im większa gwiazda tym większy potencjał. Twórczości "artystycznej" nie badałem, poza koncertem na którym dostał w mordę i śpiewał z playbacku.
@Wanzey: był ;) Pionek w większej grze jak już to miało by być motywem. Ale po tym co wyprawiał przez te kilka lat "sławy" to przyczyny mogą być z poza "branży"
@Fikaczu_: choćby lata wcześniej dzieci z płonącego budynku uratował to po tym co wyprawiał potem nie należy mu się grosz szacunku. A u źródła zaprzeczenia tych faktów nie znalazłem
@Fikaczu_: dilera z niego nie robiłem. Od groma wschodzących gwiazd jest przez dostawców(nie dilerów) wspierana i używana do prania kasy.
Ćpunem był ale podobno rzucił to i wychodził na prostą. Resztę Ty dopowiedziałaś Chociaż rasista - możliwe, chyba że wieszanie białego dziecka w teledysku to była Sztuka, której nie zrozumiałem.
@Line-Storm kolejnego patusa mniej,narobiło się tych youngow,lilòw i innych pajacy co to śpiewać nie umieją,o przekazie jakim oprócz "kufa jestem gangsta mam Rolexa,rucham dziwki,itp" nie ma mowy i albo sie żalą w tekstach jacy to są pokrzywdzeni przez los i w końcu popełniają samobója albo ktoś ich odpala,biedne dzieci
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
A tutaj macie dalszą listę ekscesów waszej umiłowanej gwiazdy.
#patologia #podludzie
@Wanzey: Tak się pierze kasę z prochów. Im większa gwiazda tym większy potencjał.
Twórczości "artystycznej" nie badałem, poza koncertem na którym dostał w mordę i śpiewał z playbacku.
@Wanzey: był ;) Pionek w większej grze jak już to miało by być motywem.
Ale po tym co wyprawiał przez te kilka lat "sławy" to przyczyny mogą być z poza "branży"
Komentarz usunięty przez autora
Ćpunem był ale podobno rzucił to i wychodził na prostą.
Resztę Ty dopowiedziałaś
Chociaż rasista - możliwe, chyba że wieszanie białego dziecka w teledysku to była Sztuka, której nie zrozumiałem.
@slodkie_plastry_ananasa: ¯\_(ツ)_/¯ nie moje klimaty od ~15 lat nie śledzę.