#anonimowemirkowyznania Pytam Was o radę bo ja jestem teraz w takich emocjach, że niezbyt racjonalnie myślę. Rozstała się ze mną dziewczyna bez spotkania nawet, a w szpitalu umiera moja babcia... :( Wszystko tak nagle. Po tym co dziewczyna mi napisała może w tych emocjach trochę mnie poniosło (ale też zachowała się słabo wobec mnie) i już nic nie powinienem odpowiadać. Ona (zresztą jest osobą bardzo stanowczą) w rozmowie przez komunikator chciała mieć chyba zawsze ostatnie zdanie, a ja za każdym razem się jeszcze do tego odnosiłem. W końcu obrzuciła mnie obelgami, napisała że ma mnie dość, chce o mnie zapomnieć, że to jest nękanie, poblokowala mnie na fb i telefon i napisała że jak będę próbował innych metod to nie omieszka się tego zgłosić (nie napisała gdzie dokładnie). Teraz mi strasznie ciężko, bo nie lubię tak kończyć znajomości w taki sposób wrogi, gdzie obie strony jeszcze tak negatywnie o sobie myślą. Tym bardziej, że ona tyle dobrego wprowadziła do mojego życia. Chciałbym to załagodzić mimo wszystko, żeby nie odbierała mnie jako jakiegoś barana. Myślę o napisaniu maila w którym napiszę że poniosły mnie emocje, mam trudne chwile, gdyż babcia jest w ciężkim stanie. Przy okazji napiszę że nie musi mi oddawać tej płyty którą jej pożyczyłem (już odpuszczam to, nie chce się dodatkowo konfliktowac) i to tyle, dosłownie 2 zdania. Jak myślicie, jak to odbierze? Też jako nękanie? Czy odczekać z tym chwilę czasu? Czy odpuścić już (ale wtedy będzie mi to siedzieć w głowie)? Podkreślam jestem w takich emocjach że sam nie wiem. Dzięki z góry za rady.
@AnonimoweMirkoWyznania: odpuść. wiesz dlaczego? bo to brzmi, jakbyś to Ty chciał mieć ostatnie słowo i boli cię, że nie mogłeś, bo cię poblokowała. skoro nic od niej nie chcesz, nawet zwrotu głupiej płyty, to zostaw ją w spokoju.
Sikorski odwala taką robotę na arenie międzynarodowej, Tusk odblokował 600mld. Takich polityków nam trzeba. Poważnych i szanowanych. W komentarzu zdjęcie dla kontrastu. #polityka
Pytam Was o radę bo ja jestem teraz w takich emocjach, że niezbyt racjonalnie myślę. Rozstała się ze mną dziewczyna bez spotkania nawet, a w szpitalu umiera moja babcia... :( Wszystko tak nagle.
Po tym co dziewczyna mi napisała może w tych emocjach trochę mnie poniosło (ale też zachowała się słabo wobec mnie) i już nic nie powinienem odpowiadać. Ona (zresztą jest osobą bardzo stanowczą) w rozmowie przez komunikator chciała mieć chyba zawsze ostatnie zdanie, a ja za każdym razem się jeszcze do tego odnosiłem. W końcu obrzuciła mnie obelgami, napisała że ma mnie dość, chce o mnie zapomnieć, że to jest nękanie, poblokowala mnie na fb i telefon i napisała że jak będę próbował innych metod to nie omieszka się tego zgłosić (nie napisała gdzie dokładnie).
Teraz mi strasznie ciężko, bo nie lubię tak kończyć znajomości w taki sposób wrogi, gdzie obie strony jeszcze tak negatywnie o sobie myślą. Tym bardziej, że ona tyle dobrego wprowadziła do mojego życia. Chciałbym to załagodzić mimo wszystko, żeby nie odbierała mnie jako jakiegoś barana. Myślę o napisaniu maila w którym napiszę że poniosły mnie emocje, mam trudne chwile, gdyż babcia jest w ciężkim stanie. Przy okazji napiszę że nie musi mi oddawać tej płyty którą jej pożyczyłem (już odpuszczam to, nie chce się dodatkowo konfliktowac) i to tyle, dosłownie 2 zdania.
Jak myślicie, jak to odbierze? Też jako nękanie? Czy odczekać z tym chwilę czasu? Czy odpuścić już (ale wtedy będzie mi to siedzieć w głowie)? Podkreślam jestem w takich emocjach że sam nie wiem. Dzięki z góry za rady.
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #feels #przegryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Co robić?
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: i tu chyba był błąd...
Komentarz usunięty przez autora
skoro nic od niej nie chcesz, nawet zwrotu głupiej płyty, to zostaw ją w spokoju.