Aktywne Wpisy
radziuxd +2
Teoretycznie każdy bąbel dyskwalifikuje oponę, ale nie mogę nie zapytać wykopowych ekspertów. Opony nie mają nawet miesiąca, ale #!$%@?łem się w dziurę tydzień temu. (╥﹏╥)
Jeździć obserwować czy na śmietnik?
#opony #pytanie #motoryzacja
Jeździć obserwować czy na śmietnik?
#opony #pytanie #motoryzacja
Patanou +3
czy taki komputer wystarczy na początek kupowany głównie w celu korzystania z różynch narzędzi AI, bardziej podstawowch?
Procesor: Intel® Core™ i7 3770 3.4 GHz ( 3,9 GHz Turbo Boost )
Pamięć RAM: 16 GB DDR3
Dysk: 1000 GB SSD
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti
Zasilacz: Silent 500W ATX
czy 1800zł to dobra cena za nowy?
budżet max 1800zł
#komputery #pytanie #informatyka #programista15k
Procesor: Intel® Core™ i7 3770 3.4 GHz ( 3,9 GHz Turbo Boost )
Pamięć RAM: 16 GB DDR3
Dysk: 1000 GB SSD
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1050Ti
Zasilacz: Silent 500W ATX
czy 1800zł to dobra cena za nowy?
budżet max 1800zł
#komputery #pytanie #informatyka #programista15k
Życzę wszystkim spod tagów #przegryw #stulejacontent #tfwnogf szczęśliwego życia. Pamiętajcie - każdy zły okres w zyciu się kończy. Jeżeli ktoś z powyższych tagów zamieszkuje w #krakow #malopolska - zapraszam na rozmowę przy piwie. Cześć.
Malujesz brwi kredką?
@maxbor555 też na to chorował :D
Wiem że łysienie zwłaszcza w młodym wieku to niezła trauma więc fajnie że dałeś radę :)
@powaznyczlowiek: miałem chwile zwątpienia, nawet na korytarzach widziałem dziewczynę, która mi się podobała. Byłem przygnębiony, bo co kobieta pomysli o skóro głowie :D
potem zacząłem nieprzejmować się dziewczynami i żyć z kumplami wiedząc, że kiedyś wybrankę swą znajdę.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Łysy = obrzydliwy? hmm, no każdy ma swój gust, jak wolisz zarośniętych to Twoja sprawa.
Komentarz usunięty przez moderatora
Wcale nic nie usprawiedliwiam, taka teoria to na luźno chłopcze, zluzuj się troszkę, bo coś pęka. :D