Wpis z mikrobloga

@krabar: Nigdy jednak nie bede mogl powiedziec, ze jestem w jakiejs czesci Islandczykiem. A on mieszka tam od co najmniej 8 roku zycia. Jestem pewny, ze moze tak o sobie powiedziec.
Nigdy jednak nie bede mogl powiedziec, ze jestem w jakiejs czesci Islandczykiem. A on mieszka tam od co najmniej 8 roku zycia. Jestem pewny, ze moze tak o sobie powiedziec.

@DywanTv: no spoko (jakby bycie islandczykiem bylo czyms nobilitujacym), ale moglbys po prostu tam wyjechac i zaczac np. teraz tak samo i dostac obywatelstwo za kilka lat zamiast komentowac najlepszy typ kupy na wykopie.
@krabar: Ja tam jestem pseudo fanem nordyckich krajow xD Moglbym tam wyjechac, dlatego tez pytalem czy dobrze tam wyemigrowac. Teraz jestem zbyt mlody, ale moze w przyszlosci.
Ja tam jestem pseudo fanem nordyckich krajow xD

@DywanTv: piona, np. ja bardzo lubię Szwecję, w Sztokholmie co jakiś czas wpadam służbowo, kocham to miasto (jak wiele innych na świecie gdzie mieszkałem, ale tutaj pół roku wystarczyło), ale w Polsce mimo wszystko też się ta jakoś ogarnąć życie na dobrym poziomie i nie zawsze trzeba emigrować, tak tylko mowię :)
@krabar: Z tym byciem fanem, to chodzi mi glowie o ich kulture i historie, szczegolnie wikingow. Ale pisze "pseudo" bo niewiele o tym wiem XD Jednak z tego co wiem, to wnioskuje, ze mi sie podoba. Nawet jest szansa, ze tam w 1/16 czy 1/64 jestem jakims Szwedem, Norwegiem albo Islandczykiem XD Ale malutka.