Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#!$%@? mnie przyjaciółka mojego Niebieskiego.

Przyjaźnią się od kilku lat, z przerwami. Dzieli ich parę lat różnicy i łączy mocno przyjacielska relacja. Tego jestem pewna.
Jestem bardzo zazdrosna o nią. Ale nawet nie w tym rzecz. Chodzi o to, jak jej osoba wpływa na nasz związek. Jestem z niebieskim od roku i prawie wszystkie kłótnie wzięły się od tej znajomej, bo wtrącała się w nasz związek. Potrafiła tak nakręcić aferę o byle co. Sama ma chłopaka, ale przez to, że ciągle się kłócą to ich problemy przechodzą na nas. Raz, dwa była sytuacja, że owa przyjaciółka tak wszystkich poskłócała, że omal ja i niebieski nie zerwalismy a ona ze swoim chłopakiem.
Jak niebieski nie rozmawiał z nią prawie miesiąc to było między nami lepiej, układało się nam.
Niestety, znów ich kontakt ożył i niebieski już inaczej się zachowuje. Poświęca jej cały czas i nie ma go dla mnie. Wydaje się jakiś nieobecny. Jej chłopak zauważył to samo. Jestem #!$%@?, bo nie wiem jak to powiedzieć niebieskiemu. Nie chcę zabraniac mu kontaktów, ale nie wiem jak mu to powiedzieć o tym co czuję. Chcę, żeby ograniczył z nią kontakt. Ehh
Gryzie mnie to.

#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: akado
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla młodzieży
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: jak twoj chlopak sam tego nie widzi jak to wplywa na was, to albo mu sie to podoba, albo jest po prostu slepy. W tym drugim przypadku to chyba wypada jakas powazniejsze rozmowa, tylko pamietaj aby usiasc i zrobic to na spokojnie. Co innego rozwiaze ten problem jak nie szczera rozmowa, w ktorej nie obwinicacie sie nawzajem?
  • Odpowiedz
Nie chcę zabraniac mu kontaktów

Chcę, żeby ograniczył z nią kontakt.

może zastanów się najpierw czego ty tak na prawdę chcesz?

Raz, dwa była sytuacja, że owa przyjaciółka tak wszystkich poskłócała, że omal ja i niebieski nie zerwalismy a ona ze swoim chłopakiem.
  • Odpowiedz
  • 6
@AnonimoweMirkoWyznania spiknij się z tym drugim chłopakiem xD
A tak serio to powiedz niebieskiemu, że nie życzysz sobie żeby ktoś ci się w związek #!$%@?ł. Też miałam kiedyś sytuację z taką "koleżanką", która niby mojego chłopaka nie chciała, ale nie chciała żeby był z kimś innym. Taki pies ogrodnika.
  • Odpowiedz
Nie wiem o co chodzi.

@hotpizza: Napisałaś, że zacznij mu ufać albo go olej. Odpowiedziałem - a co z miłością? Jak np on kocha lub ona kocha
  • Odpowiedz
@Mk19 Właśnie dlatego napisałam tak, bo albo problem jest w niej, czyli jest zazdrosna o wszystko i mu nie ufa, a to może zmienić. Wtedy wystarczy zacząć ufać. Albo problem jest w nim. W tym jaki ma charakter i zachowanie. Tego już nie zmieni, czyli olać.

@ixem Nie ma informacji, że ktoś kogoś kocha. A nawet jeśli to co za problem. Się zapomni po jakimś czasie. Są ważniejsze rzeczy w
  • Odpowiedz