Wpis z mikrobloga

@Dla_Zuka_Muka: czyli na dobrą sprawę nic się tam nie dzieje na wallu oprócz reklam pozycjonowanych xD

Ja naprawdę nie rozumiem jaki jest cel przeglądania rakbóka w 2018, rozumiem przyzwyczajenie, ale kontent tam zerowy.
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova: Nie tylko Ty masz takie odczucia. Z najnowszych raportów jasno wynika, że ludzie coraz mniej czasu spędzają na Facebooku. Rośnie za to pozycja Instagrama, gdzie wiele osób się przenosi. Jednak prędzej czy później także panowie z Doliny Krzemowej rozpoczną komercjalizację Instagrama na większą skalę i zrobi się podobny śmietnik. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Piasqun: No nie wszyscy. Podejrzewam że większość osób chcących się chwalić życiem przeszło na Instagrama. Większość moich znajomych wrzuca normalne posty. A nawet jeśli nie, to zawsze można odkilknąć śledzenie kogoś
  • Odpowiedz
  • 1
@Lysy_i_slepy no wlasnie od kiedy jest opcja czatu na instagramie to posiadanie fejsa z messengerem stalo sie troche bez sensu. Wiekszosc ludzi i tak wrzuca zdjecia na insta i siedzi tam codziennie

Do tego dochodzą posty ludzi typu "Oznacz znajomego który chcialby mieć takiego psa" albo "oznacz kogoś kto robi kupe do sedesu stojąc na głowie".
  • Odpowiedz
@PomidorovaLova: Mnie za to nie kręci czat na Insta, bo mam więcej znajomych bez Insta niż bez fejsa, sam Instagram mnie nie ciekawi a Fejs ma po prostu więcej opcji, jak na przykład grupy których na Instagramie chyba nie ma, a które ułatwiają organizacje wielu rzeczy przy użyciu fejsa
  • Odpowiedz