Aktywne Wpisy
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 60.6% (944)
- Nie 7.5% (117)
- Zrobić bachora 18.1% (282)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 13.8% (215)
Nicolaus_Steno1 +329
TLDR: zweryfikowałem i wg mnie matka polaka jest prostytutka i dlatego robie ten wpis żebyście wiedzieli ze chłopak zamiast oddać matce cześć ze 100k jakie bierze za walke woli kłamać i kazac matce dalej się prostytuować
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z zapowiedzią odwiedziłem Beatris (aka Bella, GFE RAFAELLA, Angel GFE)
Zmienia co parę dni miasto, ale ostatecznie udało mi się dojechać i dojść tam gdzie trzeba #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gorzkiezale #wlosy #fryzjer
Zdjęcie poglądowe jak chciałabym je ściąć:
Możesz je ściąć i wtedy zniszczenia nie będą szły w górę, ale możesz też spróbować je podratować henną/cassią - zwiększa objętość włosów bo się nadbudowuje.
Jaki masz kolor włosów?
Kolor widać na zdjęciu.
Komentarz usunięty przez autora
1. bawić się z henną + wcierki na porost i podcinać co jakiś czas - i tak musisz ściąć to co masz zniszczone
2. ściąć wszystko za jednym razem i też bawić się henną
Ja mam walkę z farbowanymi włosami od wielu lat, ważna jest systematyczna pielęgnacja i niestety to dużo kasy, eh.
No i w tym przypadlu tego nie odratujesz już, wiem, że trochę szkoda ścinać, ale trzeba. Od razu po ścięciu weź na tapetę to, by zabezpieczać końcówki włosów przed rozdwajaniem. Ja mam do tego
A co do farbowania, miej na uwadze, że masz teraz suche włosy, a henna też wysusza. Proponowałabym wstrzymać się z kolorami chociaż na trochę, podreperować ich stan i wtedy walczyć. No i inna sprawa, że wysokiej jakości farby fryzjerskie mają