Aktywne Wpisy
karetpoker +10
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
plackojad +1361
http://zaliczgmine.pl/users/view/1200
#metaxynarowerze
@aloszkaniechbedzie eee tam, to tylko kwestia wytrwałości.
@PtactwaWiele już koleżanka @factoryoffaith_ wykorzystała ten żart.
Niby około 420k km ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Niebadzlosiem nie, może 1/3 kojarzę. Jak już wspomniałem, gdybym miał 2500 dzieci to bym nie pamiętał ich imion. Gmin nie pamiętam ani tyle. Większość jest nijaka i podobna do siebie.
@atur94 a ja jednak myślę, że coś.
@grap32 nie, właśnie dlatego.
@kuban99 no to nie porwał mnie żarcik, wybacz.
@PanMieszko może zrobię. Jak ogarnę fotki, żeby było razem z podsumowaniem.
@lastro sami proponowali. Pokoje pracownicze to takie hostele najniższej kategorii,
gratuluję.
teraz pokoloruj mapę 4 kolorami, tak żeby żeby nie było 2 obszarów które przylegają do siebie i mają ten sam kolor
@BzdziagwaLujka tak. Szczególnie jak sprawdzę trening z danego dnia.
@aloszkaniechbedzie kontuzja teraz czy się już nie chce?
@metaxy: to może dość podchwytliwe pytanie, w jakiej gminie Twoim subiektywnym zdaniem się Tobie najbardziej podobało?
@metaxy: w przyszłym roku będę chciała przejechać któryś z krajów bałtyckich btw - jak nie będziesz miał jak wykorzystać urlopu to pamiętaj o tym :D