Aktywne Wpisy
#budowadomu #remontujzwykopem #panidomu #zlotaraczka da się te kostki zamontować w takim WC? Jak nie to co kupić?
kiszony_Pomidor +81
Na dziś koniec. Kabanosy 1:1 wieprzowina i wołowina xD
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Rozdajo 0,5 l żubróweczki dla śmiałka, który znajdzie rozwiązanie na mój problem. Dziecko lvl1 tłukło mi na złość w klawiaturę i umiejętnie przestawiło klawiaturę trwale na cyrylicę. Gonią mnie terminy a nikt nie przyjmie wniosku pisanego losowymi ruskimi ślaczkami. Sprawa się komplikuje ponieważ nie dział Ctrl+Shift ani wejście w Panel sterowania/ Zegar Jezyk i region/itd., ani program KeyTweak. Flaszka dla pierwszego który pomoże przywrócić ustawienia klawiatury do poprzedniego stanu.
Zmieniałem też ustawienia języka we wszystkich programach których używałem, restartowałem komputer. Modlitwę o zmianę klawiatury zostawiłem na wypadek gdyby mirki nie pomogły.
Komentarz usunięty przez autora
Podepnij klawiaturke do innego kompa, mozliwe że jakis przycisk ci się zablokował.
lub:
http://cybersztuczki.blogspot.com/2014/09/przestawione-litery-na-klawiaturze-w.html
@PlackyLubie: Ale jak nie możesz tam wejść? Może faktycznie ci się jakiś przycisk zblokował
#daneosobowe po prostu nie działa, uruchamiałem ponownie
#gr888 komputer na którym mam ten problem znajduje się w pracy a ja obsługuje go zdalnie przez TeamViewera ( w opcji programu też ustawiony jest język polski) klawiatura której używam działa normalnie na komputerze z którego aktualnie piszę.
#dlaZukaMuka #franzm próbowałem niestety też nie działa
@DaneOsobowe po prostu nie działa, uruchamiałem ponownie
@gr888 komputer na którym mam ten problem znajduje się w pracy a ja obsługuje go zdalnie przez TeamViewera ( w opcji programu też ustawiony jest język polski) klawiatura której używam działa normalnie na komputerze z którego aktualnie piszę.
@Dla_Zuka_Muka Muka @FranzM próbowałem niestety też nie działa
@PlackyLubie: ale masz tam ustawiony język właściwy jako główny, a inne usunięte?
jeśli tak to kombinowałbym przez cmd
https://superuser.com/questions/395818/how-to-change-keyboard-layout-via-command-line-cmd-exe-on-windows-xp-7