Wpis z mikrobloga

#rozdajo

Rozdajo 0,5 l żubróweczki dla śmiałka, który znajdzie rozwiązanie na mój problem. Dziecko lvl1 tłukło mi na złość w klawiaturę i umiejętnie przestawiło klawiaturę trwale na cyrylicę. Gonią mnie terminy a nikt nie przyjmie wniosku pisanego losowymi ruskimi ślaczkami. Sprawa się komplikuje ponieważ nie dział Ctrl+Shift ani wejście w Panel sterowania/ Zegar Jezyk i region/itd., ani program KeyTweak. Flaszka dla pierwszego który pomoże przywrócić ustawienia klawiatury do poprzedniego stanu.

Zmieniałem też ustawienia języka we wszystkich programach których używałem, restartowałem komputer. Modlitwę o zmianę klawiatury zostawiłem na wypadek gdyby mirki nie pomogły.
PlackyLubie - #rozdajo

Rozdajo 0,5 l żubróweczki dla śmiałka, który znajdzie rozwi...

źródło: comment_ZudJtrwNAC2idgAV6Nd92Dx662YYqz91.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PlackyLubie:
#daneosobowe po prostu nie działa, uruchamiałem ponownie
#gr888 komputer na którym mam ten problem znajduje się w pracy a ja obsługuje go zdalnie przez TeamViewera ( w opcji programu też ustawiony jest język polski) klawiatura której używam działa normalnie na komputerze z którego aktualnie piszę.
#dlaZukaMuka #franzm próbowałem niestety też nie działa
  • Odpowiedz
@PlackyLubie:
@DaneOsobowe po prostu nie działa, uruchamiałem ponownie
@gr888 komputer na którym mam ten problem znajduje się w pracy a ja obsługuje go zdalnie przez TeamViewera ( w opcji programu też ustawiony jest język polski) klawiatura której używam działa normalnie na komputerze z którego aktualnie piszę.
@Dla_Zuka_Muka Muka @FranzM próbowałem niestety też nie działa
  • Odpowiedz