Wpis z mikrobloga

Chciałbym kupić konsole i mam dylemat :/ zatrzymałem się na ps2, wiec pare ładnych lat minęło. Myślałem o ps4 pro, ale Xbox one x też brzmi dobrze. Jak myślicie? Która wybrać? Chcialbym poznać wasze zdanie. Plusy i minusy obu konsol miłe widziane. #konsole #ps4 #xboxone
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@albert107
@omate
ja kupiłem ps4 dla exclusivów ( ͡° ͜ʖ ͡°) w ogólnodostępne gram na PC. I to jest chyba najlepsze rozwiązanie. Xboxowi brakuje tytułów na wyłączność, które by zachęcały do kupna. Forza? Wyścigi jak wszystkie inne. Halo, Gearsy - wow, aż dwa tytuły, które moooże kogoś zainteresują. Polowanie na mechaniczne dinozaury? Pyk! Playstation. Śmiechowa platformówka do pogrania z różowym? Pyk! Playstation. Krwawy hack n slash
  • Odpowiedz
  • 0
@Omate jak nie masz czasu na granie to argument exclusivów jest mniej znaczący - na Xboxie i tak bedziesz miec za dużo grania na swoj czas
  • Odpowiedz
@Omate: dużo tanich gier ≠ jakość. Dobra gra kosztuje, chyba, że jest mega stara.
Kumpel ma xboxa, ma z abonamentu pokaźną bibliotekę, ale większości to bym kijem nie tknęła. Raz na ruski rok coś lepszego się trafi. Z kolei na ps4 z abonamentu mniej gier, ale mam wrażenie, że wyższa półka cenowa niż xboxowe. Osobiście mam ps4, bo lubię jrpg, a tego na xboxie praktycznie nie ma. Tak jak kolega
  • Odpowiedz
@KocieTruchlo: mówisz o Titanfallu 1? Bo wyszedł też na PC, więc taki nie za bardzo exclusive ;) no i nie wiem jak na Xbox, ale na PC jeszcze przed premierą dwójki trudno było znaleźć ludzi do grania po sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dwójka jest już na wszystkie platformy.
  • Odpowiedz