Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +118
Przed Wami kolejne #rozdajo, ponownie z motywem sportowym (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
iforgotmypass_ +60
Ja uważam że powinny zniknąć znaki oznaczające fotoradary, bo są bez sensu xD
Ponadto powinno być więcej fotoradarów
#niepopularnaopinia #motoryzacja #ruchdrogowy
Ponadto powinno być więcej fotoradarów
#niepopularnaopinia #motoryzacja #ruchdrogowy
Drżę cały ponieważ na jednym z pomidorów zauważyłem poważne zmiany takie jak tutaj
https://www.wykop.pl/wpis/32616361/mirki-widzial-ktos-z-was-taka-odmiane-pomidora-pyt/
dzięki bardzo obszernej wiedzy i uprzejmości ludzi z forumogrodnicze.pl dowiedziałem się, że jest to wirus mozaiki atakujący głownie pomidory i papryki. Jego głównym źródłem oprócz skażonych nasion (co zdarza się rzadko) jest tytoń i ten w papierosach i ten luzem, do fajki itp. Miałem z takowym do czynienia, po czym zabrałem się za pielęgnację pomidorów. Skutek niestety jak widać... Mam nadzieję, ze straty nie będą duże, bo w gruncie 160 krzaków. Porażony krzew wyrwałem i dziś zabieram się za profilaktyczny oprysk polopiryną rozpuszczoną w wodzie, a potem mlekiem. Nie ma niestety nawet chemicznego środka dedykowanego na ten wirus.
Mam nadzieję, że komuś to pomoże przed szkodą...
Palenie, to jednak syf na każdej płaszczyźnie...(╯︵╰,)
@nama: wiem, wiem... dziękuję !