Aktywne Wpisy
mk321 +6
Dobry_Gospodarz +267
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
@max1983: Nie ma to jak przypie*dolić się do najmniej istotnej części posta i kompletnie zignorować całą jego resztę, ale tak, to prawda że poważni ludzie tak nie mówią.
@terwer358: Ktoś tu coś mówi o wszystkich Polakach? Bo ja na pewno nie.
@Fafnucek: Więc mamy udawać że nic się nie dzieje i chować głowę w piasek nawet wtedy,
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@artopop
Za 5 miesięcy będziecie się spuszczać nad tym, że prawami sprowadzają faszystów do Polski i reinkarnujo Hitlera.
A co do twoich urojeń to pozwól, że ich nawet nie skomentuję bo zwyczajnie szkoda czasu.
O ile lęk wobec uchodźców z Bliskiego Wschodu i Afryki ma
@Fafnucek: masz więcej, bo coś zamilkłeś https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/biezun-14-letni-dominik-szymanski-popelnil-samobojstwo/d59r2sk
https://www.tvp.info/20712085/jednego-w-rurkach-mniej-szydercze-profile-i-agresja-wobec-14latka-ktory-popelnil-samobojstwo
To oczywista rzecz, nrandzlowanie się nad tym to oznaka zaburzeń psychicznych
Nękanie innych, słabszych, młodszych, niedorozwiniętych, cichych, rudych, niskich itd. nie jest jakąś polską domeną, a byłbym w stanie zaryzykować stwierdzenie, że nawet w tym niechlubnym temacie jesteśmy daleko za zachodem, gdzie przestępstwa z powodu nienawiści są realnym problemem i ludzie tracą zdrowie i życie z tego powodu. U nas