Aktywne Wpisy
mk321 +6
Dobry_Gospodarz +267
Patrzę z okna na rzekę. Z budynku który był zalany do drugiego piętra w 97. Na szczęście jestem na trzecim.
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
To nie #wroclaw tylko mała mieścina blisko czeskiej granicy. Lokalsi cały czas na telefonach, samochody poprzestawiane na parkingi na wzgórzach, z dala od rzeki.
Jeśli gdzieś będzie sytuacja krytyczna będą po mnie dzwonić i pojadę pomóc, trzymajcie kciuki żebym ja nie musiał dzwonić, że pomoc potrzebna jest u mnie
#
@rekoj: A mnie śmieszy, że na hejt jeszcze bardziej wyczuleni są konserwatyści. Problem w tym, że takiego hejtu nie ma, więc próbują przekonać samych siebie, że jednak istnieje.
@rekoj: dzieciaki popełniają samobójstwa
HŁE hŁE NO TRZEBA MIEĆ
Komentarz usunięty przez autora
I z tą Arabią po raz kolejny sprostytuowałeś logikę. Wiesz, że sąsiad popełniający błędy nie jest usprawiedliwieniem dla twoich błędów?
@rekoj: Problem w tym, że w wielu przypadkach (np. jeśli chodzi o nastolatków LGBT) hejtuje nie "ktoś", a większość, i nie da się od takich ludzi odciąć, bo masz ich w domu (tak, tak), w obowiązkowej szkole, na ulicy i w Internecie. Pożyj trochę w takich okolicznościach i porozmawiamy, czy wszystko można zgasić śmiechem i dobrym
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@WojciechDieter: Tak tak. Kazda grupa popenia samobojstwa, nie dorabiajmy ideologii.
Adopcja dzieci? Tak, jasne! Samotny facet bez szans, para gejow owszem, niech im bedzie. A ze dziecko moze miec z tego powodu nieprzyjemnosci, to nie ma znaczenia.
Lewaki to beda spac spokojnie jak ustawowo przed gejami trzeba bedzie sie wypinac, bo inaczej dyskryminacja
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Garius: wziąłeś starannie wyselekcjonowane komentarze, z różnych internetowych ścieków i wciskasz nam tu kit, że Polacy to homofoby? Brakuje, żebyś tu wrzucał jeszcze komentarze z samosia.pl albo z pudelka
Przeszła Parada? Przeszła. Ktoś ją realnie blokował? Nie bardzo. Zdarzyły się jakieś na nią ataki? No nie. No, ale w Polsce homofobi zbiera żniwo niecnych ataków prawackich wykopów, co to mają bul dópy, tragedia i wciurności.
A wy piszecie o tym, że prawami mają syndrom oblężonej twierdzy? xd