Wpis z mikrobloga

bardzo mnie śmieszy jak "tęczowi" są wyczuleni na hejt

@rekoj: A mnie śmieszy, że na hejt jeszcze bardziej wyczuleni są konserwatyści. Problem w tym, że takiego hejtu nie ma, więc próbują przekonać samych siebie, że jednak istnieje.
  • Odpowiedz
są wyczuleni na hejt i jak z nim dzielnie walczą zmiast mieć w------e

@rekoj: dzieciaki popełniają samobójstwa

HŁE hŁE NO TRZEBA MIEĆ
  • Odpowiedz
@rekoj: Widzę, że dla Ciebie wartości konstytucji również nie mają znaczenia. Odkąd wygrał PiS sporo was przybyło.

I z tą Arabią po raz kolejny sprostytuowałeś logikę. Wiesz, że sąsiad popełniający błędy nie jest usprawiedliwieniem dla twoich błędów?
  • Odpowiedz
jak ktoś się ze mnie śmiał, odcinałem się o takich osób i po problemie

@rekoj: Problem w tym, że w wielu przypadkach (np. jeśli chodzi o nastolatków LGBT) hejtuje nie "ktoś", a większość, i nie da się od takich ludzi odciąć, bo masz ich w domu (tak, tak), w obowiązkowej szkole, na ulicy i w Internecie. Pożyj trochę w takich okolicznościach i porozmawiamy, czy wszystko można zgasić śmiechem i dobrym
  • Odpowiedz
@WojciechDieter: Zgodnie z orzeczeniem TK moja forsa z OFE nie należała do mnie tylko do państwa. Od tamtej pory ten dokument dla każdej logicznie myślącej osoby powinien być mniej wart niż papier toaletowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@rekoj: A może po prostu nie chcą być ofiarami? Może nie chcą walczyć i obracać hejtu w żart, tylko normalnie, spokojnie żyć? Może lepiej darować sobie zbędny ból niż gadać głupoty, że cierpienie uszlachetnia i wcale nie jest takie złe?
  • Odpowiedz
@Garius: na wykopie jak cie mogę, tutaj sobie jestem Adamem Weishauptem, bawarskim masonem zawadiaką, ale wypisywać coś takiego profilem z imieniem, nazwiskiem, zdjęciem swoim i nierzadko całej rodziny, często adresem i danymi kontatkowymi, to trzeba mieć ostro n------e pod kopułą.
  • Odpowiedz
@alkan: ja się wczoraj na wypoku dowiedziałem, że to, że kogoś prześladują w szkole za to, że jest homo, to w sumie jego wina, bo mógł nie być, a przynajmniej się nie przyznawać.
  • Odpowiedz
popełniający samobójstwa z powodu braku tolerancji w społeczeństwie

@WojciechDieter: Tak tak. Kazda grupa popenia samobojstwa, nie dorabiajmy ideologii.

Adopcja dzieci? Tak, jasne! Samotny facet bez szans, para gejow owszem, niech im bedzie. A ze dziecko moze miec z tego powodu nieprzyjemnosci, to nie ma znaczenia.

Lewaki to beda spac spokojnie jak ustawowo przed gejami trzeba bedzie sie wypinac, bo inaczej dyskryminacja
  • Odpowiedz
Wobec wczorajszej i dzisiejszej fali prawakoidalnego bólu wiadomej części ciała w związku z Paradą Równości, pozwolę sobie przypomnieć, że w Polsce nie ma żadnej homofobii.

@Garius: wziąłeś starannie wyselekcjonowane komentarze, z różnych internetowych ścieków i wciskasz nam tu kit, że Polacy to homofoby? Brakuje, żebyś tu wrzucał jeszcze komentarze z samosia.pl albo z pudelka
  • Odpowiedz
@Garius: jest, tak samo, jak na całym świecie, ale niektórzy lubią się biczować za grupę kretynów.
Przeszła Parada? Przeszła. Ktoś ją realnie blokował? Nie bardzo. Zdarzyły się jakieś na nią ataki? No nie. No, ale w Polsce homofobi zbiera żniwo niecnych ataków prawackich wykopów, co to mają bul dópy, tragedia i wciurności.
A wy piszecie o tym, że prawami mają syndrom oblężonej twierdzy? xd
  • Odpowiedz
@alkan: A mnie smieszą ludzie, ktorzy nie są LGBTQWERTY a walczą o ich prawa. Ja nie jestem do nich uprzedzony, ich los mi jest całkiem obojętny. Mogą sobie zyc, mogą sie wieszac bo ktos ich przesladuje... Nie widze potrzeby by sie wtracac w ich sprawy.
  • Odpowiedz