Wpis z mikrobloga

Od jakiegoś czasu noszę się z ideą #wroclawskitrzepakride. Otóż z #rowerowywroclaw ustawiamy się zazwyczaj na nieco dłuższe wycieczki, zazwyczaj szosowe, ale na spamliście jest ponad 40 osób, które z nami nie jeżdżą, a fajnie by było je poznać. Dlatego chciałem zaproponować w nieokreślonym ale bliższym terminie jakąś niedługą 20-30 km trasę np. po wałach, spokojnym tempem. Nie wolno przychodzić z szosami i pedałami (tfu!) SPD ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy byłoby zainteresowanie taką wycieczką rowerową?

#trocheruchuwewroclawiu; dla atencji taguję jeszcze #wroclaw
cherrycoke2l - Od jakiegoś czasu noszę się z ideą #wroclawskitrzepakride. Otóż z #row...

źródło: comment_x2IQxzV3jO8mnaUsxmo4bTmbk1xnPgtN.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cherrycoke2l: moja szoska bez pedałów robiła by bardziej za hulajnogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) a jaka stałaby się męska! Bardziej mi paszą spotkania szosowe, ale piszę żeby nie było że nie żyję
@MadIen: pssst, może w za rok będzie lepiej ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cherrycoke2l: niestety dla mnie tempo 25km/h na zwykłym rowerze na dystansie 100 km to za dużo, dlatego nie jeżdżę z Wami. Jeżdżę raczej rekreacyjnie, a długie dystanse wolę robić sam niż w grupie, która wywiera presję XD Ale w gronie Mirków chętnie krótszy dystans po wałach zrobię. Najlepiej z jakimś piwkiem na trawie w ładnej lokalizacji.
  • Odpowiedz
  • 3
@cherrycoke2l mam podobnie jak @PepeXD - obserwuję tag bo szukam kompana na trasę rekreacyjną max 25km z jakimś przystankiem na kontemplację otoczenia. Nie jeżdżę szybko a mój rower jest zdecydowanie miejski. Jeśli byłaby taka wycieczka i będzie mi pasował termin to chętnie.
  • Odpowiedz