Aktywne Wpisy
ChickenDriver2 +27
#pracbaza
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Klęska urodzaju.
Wygrałem rekrutację w firmie A. Dostałem ofertę. Przyjąłem ale na wypowiedzeniu (3 m-ce), krótko po jej przyjęciu dostałem zaproszenie w firmie B do rozmowy w sprawie pracy w fajniejszym zakresie, w większej firmie, z lepszymi opiniami na GW i w ogóle. Poszedłem pogadać, bo co mi szkodzi. Rzuciłem jeszcze większy hajs niż przyjąłem w A i tyle. No i po około miesiącu od przyjęcia oferty A, firma B złożyła
Fennrir +101
Niezła #patodeweloperka w #katowice przebijająca chyba nawet wrocławskie nadbudówki: trzykondygnacyjna nadbudowa stanowiąca połowę wysokości budynku. Kamienice są w ewidencji, ale konserwator najwyraźniej problemu nie widzi, co innego gdyby szaraczek chciał wymienić okna, wtedy już by była "ingerencja w wygląd zabytku". IMO powinien być bezwzględny zakaz nadbudowywania zabytkowych kamienic (z jedynymi dopuszczalnymi wyjątkami w celu odtworzenia oryginalnej wysokości czy wyrównania pierzei), bo to co się dzieje w ostatnich latach to jest kompletna patologia.
@czuly_pstrong: Jeszcze loda pewnie by zrobił XDDDD
@chciwykrasnolud: w takim razie OP to typ, który nie spyta sąsiada, czy może ciszej oglądać filmy, tylko pod osłoną nocy poprzecina mu kable od Neostrady
Komentarz usunięty przez moderatora
@czuly_pstrong: "Dzień dobry szanowni sąsiedzi. Pewnie czekali państwo na wyrzucenie swoich śmieci we wspólnego korytarza do momentu aż ktoś was o to poprosi. Oto jestem. Na przyszłość proszę również o utrzymywanie porządku niezależnie od sąsiedzkich wizyt. Proszę zrozumieć, że klatka schodowa to nie obora w której się chyba #!$%@? wychowaliście." xD
#!$%@?, tego jeszcze nie grali, żeby
@6127: no widzisz, sąsiadka pewnie nawet się nie skapnęła, że ktoś pociął worek i nic jej nie uświadomiłeś. Jeszcze byłbym w stanie zrozumieć twoją akcję, gdybyś chociaż raz próbował o tym z nimi porozmawiać (a póki co o tym nie wspominałeś, może jednak z nimi próbowałeś gadać?).
@siusiumajtki: