Wpis z mikrobloga

Byłem i polecam tylko dlatego aby wypróbować ślizgawkę pionową aqualoop. Reszta to to samo co mamy w innych aquaparkach. Jest jeszcze surfing ale dodatkowo płatny. Na cebuli lepiej miej wysoko głowę i trzymaj ją sztywno bo inaczej jebni*sz głową o michę. Wystarczy 2-3 godziny chyba, że zamierzasz się tam stołować.
  • 0
@daot Ja miałem tego pecha, że byłem 2 razy i 2 razy aqualoop był nieczynny.
@yanecki Ja ogólnie polecam, choć mogłoby być taniej. Nie wierz we wszystkie opinie z Google'a.
  • 1
@yanecki Nie zapomnę gościa, który na żółtej jechał przede mną. Wypytał mnie co i jak z tą zjeżdżalnią, bo się różnych rzeczy nasłuchał. Pogadaliśmy, po czym wszedł do zjeżdżalni i odjechał z donośnym "JA #!$%@?Ę!".
@yanecki polecam pionową i nawet nie próbuj tchórzyć bo jest zajebista. Przetestowałem kilka dużych aquaparków na południu Polski ale aqualoop jest jedyna w swoim rodzaju. Nie poczujesz żadnej pętli tylko tak jakbyś caly czas pędził po prostym torze. Zarowno młody 15 lat (powiedział, że ma 16) jak i ja byliśmy nią zachwyceni i nawet rollercoastery w energylandii nie sprawiły nam tyle radości co ta zjeżdżalnia. (ʘʘ)