Aktywne Wpisy
miekki_am +254
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
PotwornyKogut +111
jestem stary... pamiętam np. że na końcu lat 80 po osiedlach jeździli tacy dziadkowie od ostrzenia noży, siekier, nożyczek itp (przynajmniej w mojej okolicy, północna Polska).
mieli takie specjalne rowery z zamontowaną szlifierką, napędzaną paskiem od koła.
żeby rower nie odjechał, zamiast bagażnika. miał podstawkę obracającą się na osi koła, dziadek przed uruchomieniem szlifierki podstawiał ją pod tył roweru. ostrzył pedałując w miejscu.
żeby zwabić ludzi, dziadkowie po zainstalowaniu się na podwórku
mieli takie specjalne rowery z zamontowaną szlifierką, napędzaną paskiem od koła.
żeby rower nie odjechał, zamiast bagażnika. miał podstawkę obracającą się na osi koła, dziadek przed uruchomieniem szlifierki podstawiał ją pod tył roweru. ostrzył pedałując w miejscu.
żeby zwabić ludzi, dziadkowie po zainstalowaniu się na podwórku
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Działanie przeciwbólowe seksu
Istnieje wiele argumentów przemawiających za odbywaniem stosunków podczas comiesięcznego krwawienia. Jednym z nich jest relaksująca i odprężająca funkcja zbliżenia partnerów. W trakcie stosunku organizm wytwarza ogromne ilości beta-endorfin. Są to związki o budowie bardzo podobnej do morfiny, czyli jednego z najsilniejszych znanych ludzkości leków przeciwbólowych. To właśnie te substancje odpowiedzialne są za uczucie błogiej przyjemności jakiej doznają partnerzy w czasie aktu
Przy okazji przeglądu podwozia sprawdź czy nie masz jakiegoś zapalenia czy czegoś w środku (usg). Często większe bóle są takim objawem, że coś się tam robi niedobrego i boli bardziej niż zwykle.
Jak nie ma z kim, to warto pobawić się samemu. S--s na bolesne okresy jest super(✌ ゚ ∀ ゚)☞
To karma za to, że nie wzięłaś sobie za faceta poczciwego mireczka spod tagu #przegryw
@RobieZdrowaKupke: Ból okresowy przechodzi, ból istnienia jest wieczny xD