Wpis z mikrobloga

palę sobie pierwszy raz w życiu syntetyncze ziółko, jedna z popularniejszych na rynku maczan i polecana dla początkujących, zaufałem vendorowi z pasją xD bo nwm na jakich kannabinoidach to jest robione

pierwsze podejście które zadziałało: cała lufa nabita i mały malutki buszek, coś tam poczułem ale dosłowine poczułem i nic więcej, PO 2 minutach przypaliłem większego bucha, tu już czuć jakiś tam relaksik, takie typowe ziołowe rozleniwienie xD TAKIE TYPOWE nie wiem jak to nazwać, zrozumiecie o co chodzi xD

no i teraz ładuję lufę i biorę trzeciego bucha, napiszę w komentarzach jak wrażenia, będę tak pisał aż będę miał dość xD

#narkotykizawszespoko
#bojowkamedycznegoklefedronu
#wykopjointclub
  • 47
przedchwilą 2 buchy z nabitej lufy i przez chwilę jakbym zioło palił (dosłownie kilka minut XD) a teraz jakoś tak nijako + coraz bardziej rozne niepokojące myśli, nabijam kolejna lufe i 2 buchy
@qwertty321: teraz spalilem ta lufe o ktorej pisalem wyzej, jezeli do 3:31 nie będzie bardzo niepokojących myśli to jeszcze jedna
narazie jest no jak po ziole moze trochę mniej czilowa+nie wiem czy to od klefa bo juz dziwne rozne rzeczy dzis widziaalem XDDD ale ciagle sie gdzies odwracam itp+ten szczur wczesniej xDD
moze jeszcze kilka buchow z ostatniej za chwile i spać
nie wiem po co mi było tyle prób, zaciagalem sie raz albo dwa, teraz normalnie wiecej i jest lepiej
dzialanie zblizone do mj z takim dziwnym hmmm....podlaczalem telefon do ladowaniaa na stole obok kasku, bylo ciemno i im dluzej na niego(kask) patrzylem tym bardziej był dziwniejszy, na początku tak jakby sobie tanczyl w ciemnosci aż na końcu przypomniałem sobie że to nie
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BotRekrutacyjny: coprawdaz moja wypowiedz byla po prostu cytatem z tworczosci z.f.skurcz, no ale... mam wieksze zaufanie do roslinki ktora rosnie sobie na naturalnym nawozie (jak juz musi byc to gowno :P) niz do czegos z nieznanym skladem, stworzonym przez hehe 'naukowcow' xD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Upadek: to tak jakbym zapytal Cie co bys wolal sie napic - kwasu siarkowego czy mleka? hurrdurr nie chcesz pic porzadnego kwasu? przeciez to naukowcy profesjonalisci zrobili xD