Aktywne Wpisy
Salomonthekrol +473
Mirki niech mi ktoś wytłumaczy co laski mają w głowie...
Żona myślała ze jest sama w domu, przyszedł teść i zaczęła mnie obgadywać że nic nie robie, że nie potrafie nic zrobić itd, co jest nieprawdą, a ja siedziałem w pokoiku i słuchałem wszystkiego po czym Żona weszła do pokoju i się połapała ze wszystko słyszałem, wszystko. Zrobiła mi awanturę ze podsł#!$%@? i że sam sobie jestem winien po czym strzeliła focha.
Żona myślała ze jest sama w domu, przyszedł teść i zaczęła mnie obgadywać że nic nie robie, że nie potrafie nic zrobić itd, co jest nieprawdą, a ja siedziałem w pokoiku i słuchałem wszystkiego po czym Żona weszła do pokoju i się połapała ze wszystko słyszałem, wszystko. Zrobiła mi awanturę ze podsł#!$%@? i że sam sobie jestem winien po czym strzeliła focha.
HausHagenbeck +89
Ej wiem, że czekacie ode mnie na wiadomość ale wyskakuje mi limit na akcje. Więc jak ktoś jest zainteresowany (kto ma widzieć ten wie ) to napiszcie w komentarzach "m__b" (po to aby odsiać boty)
przy okazji dostaniecie ode mnie grube info odnośnie matur... jest grubo
#matura #matura2023 #szkola #wazne
przy okazji dostaniecie ode mnie grube info odnośnie matur... jest grubo
#matura #matura2023 #szkola #wazne
pierwsze podejście które zadziałało: cała lufa nabita i mały malutki buszek, coś tam poczułem ale dosłowine poczułem i nic więcej, PO 2 minutach przypaliłem większego bucha, tu już czuć jakiś tam relaksik, takie typowe ziołowe rozleniwienie xD TAKIE TYPOWE nie wiem jak to nazwać, zrozumiecie o co chodzi xD
no i teraz ładuję lufę i biorę trzeciego bucha, napiszę w komentarzach jak wrażenia, będę tak pisał aż będę miał dość xD
#narkotykizawszespoko
#bojowkamedycznegoklefedronu
#wykopjointclub
to moze zaburzac wyniki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@sebagohamalysz: szkoda zachodu
@matildah: wczoraj paliłem, dzis lepiej nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@matyssss myslalem.że.znajdę zainteresowanych jak to jest po kanna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
nie wiem czy to jest dobry pomysl, w razie czegos jutro powtorze testy bo już mam i mialem kilka godzin temu rozne dziwne zwidy wkrętki itp, przedchwila wydawalo mi sie jakby jaszczurka bezszelestnie przeleciała obok XDDD
chwilę po tym na biurku widzialem przede mną jakby takie szczurowate coś przebiegło XDDDDD
wsm wczesniej od klefa lepsze rzeczy widzialem, ale na biezaco informuję
narazie jest no jak po ziole moze trochę mniej czilowa+nie wiem czy to od klefa bo juz dziwne rozne rzeczy dzis widziaalem XDDD ale ciagle sie gdzies odwracam itp+ten szczur wczesniej xDD
za to bardzo łatwo można sobie wkręcić różne dziwne rzeczy ( ಠ_ಠ)
nie wiem po co mi było tyle prób, zaciagalem sie raz albo dwa, teraz normalnie wiecej i jest lepiej
dzialanie zblizone do mj z takim dziwnym hmmm....podlaczalem telefon do ladowaniaa na stole obok kasku, bylo ciemno i im dluzej na niego(kask) patrzylem tym bardziej był dziwniejszy, na początku tak jakby sobie tanczyl w ciemnosci aż na końcu przypomniałem sobie że to nie
moze sprobuje jeszcze zrobic sie bardziej
serce #!$%@?, efektow malo, slabe i.krotkie, ja za pol godziny muszę wstać xDD
Ale wtf patrze na tv to robi sie film. XD chociaz nie ogladalem XD