Wpis z mikrobloga

@Marcent: Żadnych plotek o odejściu kogokolwiek z nich nie było. Ja obstawiam, że LFC sprzeda max 1 zawodnika spośród swoich śp, czyt: Lallana, Milner, Gini, Hendo, Ox. Ja stawiam na Lallane xD
  • Odpowiedz
@Anthermil: Obyś nie miał racji bo niekontuzjowany Adaś zawsze jest na propsie. Nie jestem fanem talentu Giniego więc najchętniej bym się pozbył jego ale jeśli mamy poszerzać ławkę to chyba na niej się przyda.

Wiadomo co z Canem? Od 01.06 miał być już w słonecznej Italii
  • Odpowiedz
@KolegaPatryk: Gdyby Lallana był w formie z początku 16/17, kiedy obok Mane był najlepszym piłkarzem LFC to pewnie transferu Fekira by nie było, tyle że gość ma 30 lat, wieczne problemy z kontuzjami i jest najmniej uniwersalny spośród pomocników których wymieniłem. To może być ostatnia okazja żeby na nim zarobić.

Co do Emre to na transfermarkt piszą, że ma kontrakt ważny do 30 czerwca, więc pewnie będzie piłkarzem Juve od
  • Odpowiedz
  • 0
@Anthermil Lallana może zostać z checia pozbyłbym się Hendo który mial byc kreowany na nowego Gerrarda, Ox raczej nie do wypuszczenia, Milner fenomenalny sezon mimo swoich braków
  • Odpowiedz
@Szyn44: Brak Hendo = brak zastępstwa dla Fabinho. Imo w przyszłym sezonie Keita i Fabinho to będzie absolutnie żelazny duet, podstawa do której będzie dołączana "nakładka" - przede wszystkim Hendo/Fekir w zależności od taktyki.
  • Odpowiedz