Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +260
John McAfee
- Pracował nad misjami Apollo
- Zabił swojego ojca
- Założył oprogramowanie McAfee
- Forbes top 100
- Pracował nad misjami Apollo
- Zabił swojego ojca
- Założył oprogramowanie McAfee
- Forbes top 100
BozenaMal +84
Developer powiedział że będzie mieszkanie z ogródkiem to będzie mieszkanie z ogródkiem. Jakieś pomysły jak zagospodarować to miejsce? XD
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci
Juz ich calkiem mentalnie poskladalo od tych dysonansow i hipokryzji.
#polityka #heheszki #humorobrazkowy #bekazpisu #dobrazmiana #neuropa #sld
tam, gdzie objawił się jako autorytet moralny, jak raczyłeś go określić.
Zaorałeś sam siebie.
Jeszcze żeby tylko po prawej stronie nastąpiła wymiana pokoleniowa, to może obecna polityka stałaby się znośniejsza.
No i wychodzi na to, że SLD dojrzewa do definicji Jackowskiego.
Gdzie jednak wolność od pasa w górę?
No i nie jest znakiem drogowym pionowym wymienionym w rozporządzeniu w sprawie znaków i sygnałów
@lacuna: Nie pamiętam tego zbyt dobrze, ale to nie było przypadkiem za poprzedniej koalicji AWS-UW, gdzie projekt tego typu zgłaszała część prawicowych posłów z AWS? Dotyczyć to miało głównie wtedy jeszcze czasopism i zakazu publikacji zdjęć przedstawiających pewne członki podczas pewnych czynności, co było najbardziej kontrowersyjnym elementem. Acz mogę
@Haqim No to jest bardzo konserwatywne. Faceci zawsze mieli kochanki na boku i nikt nie robił z tego problemu. A onanizm jest pedalski nie to co kochanka.
@lacuna: @tigletpilesarus:
To nie tak. SLD było przeciwko zakazowi, który chciało wprowadzić AWS. Wywodzący się z SLD Kwaśniewski to zawetował. SLD było partią lewicową (z liberalnym skrzydłem) i może układali
Ludzie mają swoje potrzeby, swoje sumienia i swoje hobby. A to, że mi się takie coś nie podoba, nie oznacza, że mam narzucić swoje gusta innym.
Uwierz mi na słowo: nie chciałbyś żyć w kraju, gdzie jedynym gustem dozwolonym jest ten mój xD
PS. PO nazwałbym bardziej centrystami z lekkim odchyłem lewicowym w obyczajówce właśnie (choćby