Aktywne Wpisy
Kolanka +439
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Tyrande +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Iskra jest, gaźnik przeczyszczony i sprawny, świeca mokra czyli paliwo dochodzi. Cóż się mogło z----ć, od czego tu zacząć gdzie tu zajrzeć? Wszystko spoko gdyby nie fakt, że nim jeździłem normalnie przez ok. 0,5h i po przerwie 10 min nie chciał zagadać.
Motocykl do KTM EXC 200 2009. Dwusuwowy silnik, także podejrzewam konstrukcja dosyć znana każdemu staremu wyjadaczowi.
No tak silnik prosty, sam sobie naprawiałem motorynkę rometa w dzieciństwie, co nieco ogarniam ;D
Tylko no zwyczajnie nie wiem od czego zacząć. Gdzieś wyczytałem, że może być stator jebnięty, klin na magnecie albo w ogóle moduł. No nic, jutro lecę na misję do garażu.
@Varien
Stara indiańskie przysłowie mówi: połóż moto na lewą stronę na 10 sekund i
Oby tylko nie zrobił dziury w cylindrze.
Ale może coś być z kompresją, wcześniej jak przykładałem dłoń do wlotu gaźnika to mocniej zasysało, teraz słabiej, przynajmniej tak mi się wydaje
@aniewiemjaki
@Gixaar