Aktywne Wpisy

PiccoloColo +11
6 a może nawet 7 znajomych się o------o przez ostatnie półtora roku. No p------o chłopów.
alojzy_bonk +3
Brakuje mi ostatnio jakiegoś dobrego contentu/kanału o #gry na polskim #youtube.
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy
Oglądałem kiedyś #bananowyjanek - zawinął się dawno temu.
Oglądałem kiedyś #tvgry - od odejścia starej ekipy większość filmików jest miałka, jak z generatora, słabo się to ogląda.
Oglądałem kiedyś #nrgeek - kiedyś miał świetne serie jak "najlepsze gry xx roku", czasami można było pośmiać się przy crapach, teraz nawet jego recenzje wydają mi się strasznie nieobiektywne i niemerytoryczne.
Po TvGry powstało #toznowuoni - czasami trzymają poziom, ale ile można oglądać filmów typu "najbardziej drzewo w fpsach w których gracze nie mają pieniędzy"
Jest jeszcze #arhneu i #quaz, tych twórców lubię :) Ale trochę mi mało, nieczęsto wypuszczają rzeczy

#studia #uek #krakow
W tym roku się trochę zmieniło i już nie są tak łatwo udzielane ITZtki, i teraz już nie będą ciągnąć za uszy studentów tylko jak już ktoś faktycznie zasłuży na warunek to go wlepią, bo chcą łatać budżet.
Ekonomiczna uczelnia z problemami finansowymi. W TOP 6 uczelni ekonomicznych w kraju (na 6 istniejących).
Idź, korzystaj z czasu wolnego dla edukacji na własną rękę i
Dla osób które mają fuchę u rodziców i chodzą na studia dla samego chodzenia i potrzebują czasu wolnego na imprezy - będzie super.
Dla osób samodzielnych którzy po zajęciach będą chodzić na jakieś poza uczelniane wykłady, koła naukowe, etc., też spoko, bo jest dużo czasu wolnego dla siebie i można nadrobić czas stracony na wykładzie.
Jak ktoś chodzi na wykłady i ma dobry angielski to po studiach też fuchę w korpo znajdzie więc jakiś tam papierek zawsze to jest i to nie tak, że UEK to dno. Ludzie tu idą, bronią się i znajdują pracę.
Mam czas na pracę na wakacje i wszystko inne prócz tych nędzych c-----o prowadzonych wykładów a robota w korpo i tak będzie xD
@MrProfeska: Kompletnie nie zrozumiałeś tego co napisałem. Byłem BARDZO zmotywowany i dlatego się zawiodłem na poziomie uczelni. Szybko zacząłem działać w kole bo byłem zmotywowany.
Żeby publicznie wychwalać UEK to albo trzeba samemu prowadizć na nim zajęcia albo być spokrewnionym z kimś z prowadzących (często to występuje na UEKu wśród prowadzących), bo studenci którzy są zadowoleni z poziomu to chyba gatunek wymarły.
UEK cały czas spada w rankingach, na UEK Grupa na FB co jakiś czas maturzyści pytają się co polecają na UEKu - komentarze typu "wybierz AGH" dostają po 200 plusów i nikt nie broni nigdy UEKu, ale będziesz mi mówić, że piszę pierdy. Prowadzący, którzy nie raz nam mówili,