Wpis z mikrobloga

@dlaczego0: Tak, jest lajtowa.
W tym roku się trochę zmieniło i już nie są tak łatwo udzielane ITZtki, i teraz już nie będą ciągnąć za uszy studentów tylko jak już ktoś faktycznie zasłuży na warunek to go wlepią, bo chcą łatać budżet.

Ekonomiczna uczelnia z problemami finansowymi. W TOP 6 uczelni ekonomicznych w kraju (na 6 istniejących).

Idź, korzystaj z czasu wolnego dla edukacji na własną rękę i
  • Odpowiedz
@MeAndI: Dzięki, ale teraz to już nie wiem co robić. Do Warszawy mam 2x więcej niż do Krakowa - 250km. Miasto mi się bardzo podoba i uczelnie trzymają poziom, pytanie czy się opłaca tyle jeździć i czy się tam w ogóle dostanę. Mam zamiar się uczyć. Poradziłbyś mi coś jeszcze?
  • Odpowiedz
Ciężko jest mi doradzić. Ja jestem mega sfrustrowany UEKiem i cieszę się, że już prawie koniec. Zbierz kilka opinii i myśl o tym czego potrzebujesz.

Dla osób które mają fuchę u rodziców i chodzą na studia dla samego chodzenia i potrzebują czasu wolnego na imprezy - będzie super.
Dla osób samodzielnych którzy po zajęciach będą chodzić na jakieś poza uczelniane wykłady, koła naukowe, etc., też spoko, bo jest dużo czasu wolnego dla siebie i można nadrobić czas stracony na wykładzie.

Jak ktoś chodzi na wykłady i ma dobry angielski to po studiach też fuchę w korpo znajdzie więc jakiś tam papierek zawsze to jest i to nie tak, że UEK to dno. Ludzie tu idą, bronią się i znajdują pracę.
  • Odpowiedz
@dlaczego0 @MeAndI A ja potwierdzam xd ta uczelnia to straszny syf ale nic nie trzeba z robić żeby zdać i można na lajcie pracować xd nie byłem tam od około 25 kwietnia xD
Mam czas na pracę na wakacje i wszystko inne prócz tych nędzych c-----o prowadzonych wykładów a robota w korpo i tak będzie xD
  • Odpowiedz
@MeAndI: ale pierdy piszesz... zwalać brak motywacji na prowadzących... kurde jak idziesz na uczelnie masz już 19 lat prawie. Trzeba się pilnować już samemu, to nie nie przedszkole..
  • Odpowiedz
@dlaczego0: też FIR.
@MrProfeska: Kompletnie nie zrozumiałeś tego co napisałem. Byłem BARDZO zmotywowany i dlatego się zawiodłem na poziomie uczelni. Szybko zacząłem działać w kole bo byłem zmotywowany.

Żeby publicznie wychwalać UEK to albo trzeba samemu prowadizć na nim zajęcia albo być spokrewnionym z kimś z prowadzących (często to występuje na UEKu wśród prowadzących), bo studenci którzy są zadowoleni z poziomu to chyba gatunek wymarły.

UEK cały czas spada w rankingach, na UEK Grupa na FB co jakiś czas maturzyści pytają się co polecają na UEKu - komentarze typu "wybierz AGH" dostają po 200 plusów i nikt nie broni nigdy UEKu, ale będziesz mi mówić, że piszę pierdy. Prowadzący, którzy nie raz nam mówili,
  • Odpowiedz