Wpis z mikrobloga

@odpad_biologiczmy: jednego nie chcą bo wzrost, drugiego bo krzywe zęby, trzeciego bo d--a d--a.

Jesteś zafiksowany na wzroście i tyle. Jak masz być pociągający dla jakiejkolwiek kobiety, skoro epatuje od ciebie niepewność, ciapowatość i uległość.

Skup się na sobie a nie na dupach I jak uznasz, że jesteś zadowolony z tego kim jesteś to wtedy szukaj dziewczyny.
  • Odpowiedz
Jesteś zafiksowany na wzroście i tyle. Jak masz być pociągający dla jakiejkolwiek kobiety, skoro epatuje od ciebie niepewność, ciapowatość i uległość.

@mohabe: ale p--------z, że głowa mała. Z jedną laską bez p---------a umówiłem się na fwb. Normalnie o j-----u gadaliśmy. Zero tematów o wzroście. Spotkaliśmy się na mieście i od razu widać było, że nie jest zadowolona moim wzrostem. Zapytałem czy o to jej chodzi i potwierdziła. Nici wyszły ze
  • Odpowiedz
@odpad_biologiczmy: typowe kobiece p---------e pod tytułem "hehe no wyglad i wzrost nie są ważne, ale dziwnym trafem dla mnie są"

swoją drogą co one mają z tymi szpilkami? wyjdziesz na ulicę i większość chodzi w płaskich butach, ewentualnie na lekkim obcasie
  • Odpowiedz
to poznajesz puste laski, mam znajomych którzy maja dziewczyny wyższe od siebie

@LruceBee: bo pewnie tym laskom znudził się s--s z chadami i chcą się ustatkować. Skąd to wiem? Bo niektóre dziewczyny same mi tak pisały.
  • Odpowiedz
swoją drogą co one mają z tymi szpilkami? wyjdziesz na ulicę i większość chodzi w płaskich butach, ewentualnie na lekkim obcasie

@Pawlikowski-33: ja się dziwię, że te szpilki pod nią się nie połamały jak ona waży chyba ze 150 kg
  • Odpowiedz
  • 0
@odpad_biologiczmy mam tyle co ty i chociaz powiem ci ze masz racje to mimo wszystko jakos udaje mi sie wyrywac laski i do zwiazku i do fwb i do ons. Nie nadrabiam kasa to na pewno. Ale gowno tinderow nie ruszam, juz w klubach jest latwiej niz z tymi ksiezniczkami
  • Odpowiedz
@odpad_biologiczmy: Wyobraź sobie, że atrakcyjność to suma różnych czynników. Powiedzmy, że:

charakter(C), wzrost(Wz), wygląd(Wy), inteligencja(I), status(S)

Do tego dochodzą same preferencje danej różowej(R), w postaci wagi (od 0,1 do 1 - uważny czytelnik zauważy, że nie ma zera, czyli zawsze dana cecha będzie jakoś ważna lub mniej ważna, ale nigdy nieważna - różowe kłamią mówiąc, że coś się nie
  • Odpowiedz
@odpad_biologiczmy: Niektóre szukają wysokich, a my szukamy szczupłych. Myślę, że można poprzestać na remisie
Poza tym trzeba się samemu szanować i nie traktować byle dziewczyn, zwłaszcza mało atrakcyjnych fizycznie/psychicznie, jak jakieś nadzwyczajne 10/10

@johny-kalesonny: Dla takich komentarzy tu wchodzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz